Пт, 2024-03-29, 00:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:33
Книга, що перевернула свідомість мільйонів - «Дев’ять коментарів»
Інші останні Політичні новини
Журналісти міжнародного видання Велика Епоха проаналізували історичні факти про комунізм і процес розвитку комуністичної ідеології. Після систематизації отриманих даних у 2004 році була видана книга «Дев'ять коментарів про комуністичну партію», яка сколихнула країни, де комуністичні партії залишаються при владі.

Публікація «Дев'яти коментарів...» дала початок важливому для всього світу історичному процесу — масовому виходу китайців з лав компартії Китаю і її організацій. 28 січня 2013 року число тих, хто публічно заявив про свій вихід, становило 132 130 220 чоловік.
Сьогодні книга доступна широкому загалу 23 мовами (російською та українською також).

Чому ця книга важлива?

«Дев'ять коментарів про комуністичну партію» розкривають природу комунізму і історію його тяжких злочинів. Це дослідження ясно показує, що там, де панувала комуністична ідеологія, поширюються брехня, війни і голод, насильство і повне поневолення.

Жорстоко руйнувалися традиційні вірування, знищувалися етичні концепції та соціальні структури; співчуття, любов і гармонія серед людей були підмінені боротьбою та ненавистю. Філософія боротьби, ставши релігією комунізму, призвела до повного краху соціальних, моральних і екологічних систем, і в підсумку — до глибокої кризи людства.

Після того як у 1990 році комуністичні режими Радянського Союзу і Східної Європи один за одним розвалилися, міжнародний комуністичний рух став занепадати. Китай є останнім притулком червоної ідеології.

Трагічним наслідком сучасного комунізму є мережа виправно-трудових таборів у Китаї, на зразок ГУЛАГу в СРСР, де утримують тисячі в'язнів сумління. А одним з найстрашніших злочинів компартії Китаю є вилучення органів у живих послідовників Фалуньгун. Влада Китаю налагодила мільярдний бізнес, який включає операції з пересадки органів для пацієнтів з усього світу. В Китаї люди за ґратами стають банком живих органів. Це відбувається з відома і під прикриттям Комуністичної партії Китаю.

Крім того, безліч свідків повідомили, що у виправно-трудових таборах Китаю ув'язнених використовують як дешеву (якщо не безкоштовну) робочу силу. Вироблені ними товари, зокрема дитячі іграшки, йдуть на експорт. У 2012 році і на початку 2013 року ЗМІ повідомили, як мінімум про два випадки, коли люди в західних країнах знаходили в дитячих іграшках, вироблених в Китаї, записки від в'язнів совісті, які волали про допомогу і просили звернутися в міжнародні правозахисні організації, щоб ті посприяли їх визволенню. Той факт, що іграшки можуть виробляти ув'язнені трудових таборів, пояснює причину, чому багато іграшок з Китаю неякісні й дешеві за ціною.

Що дають Дев'ять коментарів?

В інтерв'ю Великій Епосі колишній радник Володимира Путіна з економічних питань Андрій Ілларіонов сказав: «У цій книзі міститься повна інформація про ситуацію в Китаї. Її можна порівняти з «Чорною книгою комунізму», з тим, що можна назвати більш розгорнутою главою, присвяченою комуністичному Китаю. Важливість цього видання у тому, щоб люди знали, що відбувалося і відбувається в Китаї під час правління комуністів».

Чому книга «Дев'ять коментарів» — одна з найбільш значущих в сучасній історії? Тому що вона дозволила китайцям усвідомити природу і історію комуністичної партії. Почався незворотний процес її розпаду, оскільки кожного дня близько 40—50 тисяч китайців оголошують про вихід з компартії, комсомолу і піонерії. Сьогодні вже понад 130 мільйонів покинули її ряди.

Повне викриття Комуністичної партії Китаю дозволить зупинити численні злочини, що здійснюються наразі проти різних груп населення. Зокрема, режим компартії переслідує тибетців, ігноруючи їхні протести та акти самоспалення, репресує послідовників Фалуньгун, християн, буддистів, уйгурів, прихильників демократії і правозахисників. У важкому становищі перебувають і сотні мільйонів китайських селян, які страждають від свавілля місцевих чиновників. Останніми роками багато селян виселили з їхніх будинків, тому що можновладці укладали угоди із забудовниками, щоб знести селянські будинки і поживитися з нерухомості, що зводиться на тому ж місці.

Якщо Китай відкине насильницькі методи управління країною і хоча б частково повернеться до своїх традиційних цінностей, таких як чесність, справедливість, гуманність, мудрість і ввічливість, мережа трудових таборів, де міститься багато несправедливо засуджених людей, розпадеться, а репресії і насильницьке вилучення органів припиняться.

Китай — закрита країна, де всі ЗМІ, підпорядковані компартії і рецензуються нею, тому висвітлені ними новини пропагують розквіт і розвиток, внутрішні проблеми ж замовчуються. Однак, Україна та інші країни світу мають право знати, що ж насправді відбувається в Китаї, без будь-якої цензури. І «Дев'ять коментарів...» дають таку змогу.

Водночас, розповідаючи про негативні наслідки комунізму, Велика Епоха не підтримує будь-які форми правління і не містить конкретних рекомендацій, як Китаю розвиватися далі. Проте, ми підтримуємо традиційні цінності цієї країни, що мають вселюдський характер. І, якою б не була форма правління, безсумнівно, в основі держави завжди повинна лежати турбота про свій народ .

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1075 | Додав: adminA | Теги: книга, свідомість мільйонів, «Дев’ять коментарів» | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]