Пт, 2024-03-29, 15:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:40
Книга-щоденник добровольця "То АТО" вийшла друком
Інші останні Культурні новини

Учасник АТО Дмитро Якорнов написав щоденник добровольця "То АТО". Книга вийшла у видавництві "Віват".

Якорнов починав вести щоденник у Facebook – описував реалії війни для свої друзів. В травні минулого року розповідями зацікавилися українські ЗМІ, а в червні сторінку в соцмережі довелося закрити на вимогу армійського начальства. Після цього автор продовжив вести блог анонімно, передає Сultprostir.

"Книжка "То АТО" – це ковток свіжого повітря в безлічі ангажованої літератури і потоці брехливих новин. Ця книжка – сплав гумору та іронії. Вона про готовність захищати свою країну і любов до неї, про здоровий патріотизм і вміння оцінити ситуацію об'єктивно", - прокоментувала генеральний директор видавництва "Віват" Юлія Орлова.

"Думаю, що сьогодні таких книжок має бути більше – книжок правдивих, "непафосних", написаних серцем людини, яка просто любить свою країну – ні більше, ні менше – і тому не біжить від свого обов'язку, незважаючи ні на що", - зазначила вона.

Як повідомлялося раніше, до Дня Гідності та Свободи вийшла друком низка літературних та публіцистичних творів українських авторів, істориків, філософів про героїв Небесної сотні, учасників Революції Гідності та антитерористичної операції на сході України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 843 | Додав: adminA | Теги: книга-щоденник добровольця То АТО, друк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]