Ср, 2024-04-24, 05:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:32
Кодекс поведінки міністрів після низки скандалів уряд Британії оновив
Інші останні Новини світу

Для міністрів уряду Великої Британії підготували нові правила, що регулюють "неприйнятну поведінку, залякування чи переслідування" після кількох скандалів у Вестмінстері.

Про це заявила прем'єр-міністр Тереза ​​Мей, повідомляє AFP.

Мей у понеділок повідомила своєму кабінету міністрів про те, що міністерський кодекс поведінки був оновлений.

"Існує низка змін: всі вони будуть включені у нову редакцію, яка гарантує, що кодекс належним чином враховує неприйнятну поведінку, залякування та переслідування", - заявив прес-секретар британського прем’єра.

У листопаді минулого року міністр оборони Майкл Феллон подав у відставку після звинувачення у неприйнятній поведінці щодо журналіста кілька років тому.

Заступник прем’єра Даміан Грін також був звинувачений у неприйнятній поведінці, але він заперечував всі звинувачення. Грін був звільнений в грудні через інформацію про порнографію, виявлену на комп'ютерах в його офісі десять років тому.

Зміни також були внесені через ситуацію з міністром з питань міжнародної допомоги Пріті Пател, яка пішла у відставку після проведення несанкціонованих зустрічей із ізраїльськими чиновниками.

"Існує також нове формулювання, яке конкретно вимагає від міністрів повідомляти про офіційні зустрічі в країні та особливо за кордоном", - сказав прес-секретар Терези Мей.

Нагадаємо, 9 січня Тереза Мей звільнила трьох міністрів, серед яких - Марк Гарньє, який у 2010 році змусив помічницю купувати секс-іграшки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 759 | Додав: adminA | Теги: уряд Британії, скандали, кодекс поведінки міністрів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]