Пт, 2024-03-29, 10:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:37
"Коктебель" - завод марочних вин і коньяків, збанкрутів
Інші останні Економічні новини

Господарський суд АРК затвердив ухвалу, відповідно до якої завод Феодосії "Коктебель" визнаний банкротом.

Оголошення про банкрутство заводу було опубліковане 6 березня в офіційній газеті Верховної Ради України "Голос України".

В ухвалі господарського суду, включеній в Єдиний державний реєстр судових рішень, значиться, що заява про банкрутство подана самим заводом.

У документі вказано, що ознаки фіктивного банкрутства або умисного доведення заводу до банкрутства не виявлені.

Активи "Коктебеля" оцінюються в 788 млн грн, а заборгованість складає понад 943 млн грн.

Найбільше всього "Коктебель" заборговував компанії "ОТП Факторинг Україна" і міжрайонній державній податковій інспекції Феодосії. Оскільки пропозицій про фінансове оздоровлення боржника не надходило, завод буде ліквідований, а його майно - розпродано.

Судова процедура банкрутства "Коктебеля" почалася в червні 2010 року. Тоді суд ухвалив почати розпорядження майном боржника. У травні 2011 року був затверджений реєстр вимог кредиторів. Ухвалою від 23 лютого відкрита ліквідаційна процедура, яка продовжиться 12 місяців.

У в 2011 році виробництво лікеро-горілчаних напоїв в Україні знизилося на 16,4% - до 45,24 млн дал, при цьому особливо сильно впав випуск міцних ЛГВ - на 25.7%, до 1,82 млн дал. Це стало найнижчим показником за останні сім років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1158 | Додав: adminA | Теги: завод марочних вин і коньяків Кокте | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]