Пт, 2024-04-19, 13:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:22
Колишнього головного психіатра СБУ побилиу центрі Києва
Інші останні Столичні новини - новини Києва
  Двоє невідомих у суботу посеред дня напали на колишнього головного психіатра Служби безпеки України, полковника у відставці Олександра Матюху. Чоловіка жорстоко побили у дворі його будинку. Про інцидент повідомила донька лікаря Софія Матюха на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Двоє молодих людей та жінка на червоній Honda Accord чекали на Матюха, поки він паркував свою машину", — написала донька.

Вона зазначила, що один з пасажирів автомобіля, будучи в нетверезому стані, почав погрожувати фізичною розправою, підпалом нашої машини і вимагати гроші за те, що водій Honda в’їхала в наш паркувальний обмежувач. "Після чого двоє " молодчиків" побили мого батька, зняли номерні знаки з нашого автомобіля і зникли в невідомому напрямку", — написала Матюха.

"Мій батько — доктор, офіцер запасу Служби Безпеки України, все життя чесно виконував свої обов’язки перед країною і допомагав людям. Він — чорнобилець, вже не молодий, переніс інфаркт міокарда, і я побоююся за його здоров’я.

Чому в нашій країні, серед білого дня, ні в чому не винну людину можуть побити у дворі його ж будинку? Таке свавілля стає вже лякає", — додала вона.

Наразі чоловік у лікарні.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 915 | Додав: nowyny | Теги: олександр матюха, побили | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]