Чт, 2024-03-28, 17:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:52
Коломойському Абромавічус відповів
Інші останні Економічні новини

  Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус відповів на звинувачення Ігоря Коломойского і повідомив, що, "моментально прибрав 15% дисконт" на нафту "Укрнафти", завдяки чому держава отримала на 50 млн доларів більше.

"Комісію з продажу нафти" Укрнафти "я очолив відразу після призначення, і усунув моментально 15-відсотковий дисконт. З початку року продали 693,078.11 тонн за середньою ціною 11,533.84 / тонну. У колишніх умовах покупець мав отримати вигоду більше USD50m", - написав він у своєму Twitter.

Нагадаємо, сьогодні, під час засідання наглядової ради "Укрнафти" Ігор Коломойський обізвав і розкритикував Абромавічуса, а також заявив, що готує позов проти уряду і держави на 5 мільярдів гривень. Одночасно Коломойський сказав, що відкидає податковий борг "Укрнафти" як причину для зміни керівництва

При цьому "Укрнафта" стверджувала, що її борг перед держбюджетом становить 3,7 млрд грн , а глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв упевнений, що "Укрнафта" має 6 млрд доларів (близько 135 млрд грн, або в 35 разів більше).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 927 | Додав: adminA | Теги: Абромавічус, Коломойському | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]