Пт, 2024-04-26, 01:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:02
Комаху з золотими волосками на черевці назвали іменем поп-діви Бейонсе
Інші останні Новини світу
Австралійські науковці назвали сліпня на честь поп-співачки Бейонсе. Комаха отримала назву Scaptia (Plinthina) beyonceae, передає Lenta.tu.

Як повідомляється, ідея назвати сліпня на честь Бейонсе належить досліднику Брайану Лессарду. За словами науковця, він вирішив привласнити комасі незвичайне ім'я, коли побачив золоті волоски на товстому черевці сліпня - ця особливість і викликала у нього асоціації зі співачкою.

Лессард зазначив, що ці волоски роблять комаху справжньою дівою серед собі подібних. "Присвоєння комасі імені Бейонсе допомогло мені продемонструвати, що і у таксономії - класифікації видів - є весела сторона", - зазначив вчений.

За словами Лессарда більшість з австралійських сліпнів вже описані, однак у Scaptia (Plinthina) beyonceae і чотирьої її родичів багато років не було офіційної назви.

Цікаво, що сліпень став не єдиним живим організмом, названим на честь якої-небудь зірки. Кілька років тому нові види павуків були названі в честь Ніла Янга і Девіда Боуї.

Зауважимо, що 7 січня у найбільш високооплачуваної пари Голлівуду Джей-Зі і Бейонсе з'явилось поповнення. Бейонсе під чужим ім'ям народила доньку.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1109 | Додав: adminA | Теги: Комаху з золотими волосками на чере | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]