Сб, 2024-04-20, 01:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:43
Комітет національних збірних ФФУ очолив Маркевич
Інші останні Спортивні новини

Колишній головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич призначений керівником комітету національних збірних команд Федерації футболу України. Про це повідомляє прес-служба ФФУ за підсумками розширеного засідання комітету, що відбувся 12 липня.

В ході зустрічі виступили з доповідями головний тренер національної збірної Михайло Фоменко, наукова група, медична служба і інші представники персоналу команди.

"Члени комітету висловили подяку головному тренеру і його помічникам за вихід збірної на Євро, але при цьому визнали роботу у фінальній частині турніру незадовільною, так як кінцевий результат не виправдав очікуваних сподівань і не відповідає потенціалу нашої команди", - йдеться в повідомленні.

Як відзначили в ФФУ, внаслідок цього було прийнято "революційні рішення", які повинні сприяти підвищенню рівня збірних.

"Андрій Павелко склав із себе повноваження голови комітету і запропонував на цю посаду одного з найавторитетніших українських тренерів - Мирона Маркевича. Ця ініціатива одноголосно була підтримана членами комітету. Вже в наступну п'ятницю на виконкомі ФФУ Мирон Маркевич і Семен Альтман представлять кандидатів на пост головного тренера національної збірної команди з футболу", - відзначили в федерації.

Також Павелко запропонував винести на виконком питання про необхідність створення в структурі федерації комітету стратегічного розвитку, завданням якого буде визначення основних напрямків розвитку футболу, розвиток футбольної інфраструктури, впровадження сучасних технологій та інноваційних рішень на загальнонаціональному рівні.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: Маркевич, комітет національних збірних ФФУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]