Пт, 2024-03-29, 06:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:35
Концерт-реквієм до роковин голодомору
Інші останні Офіційні новини
НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЗЕЙ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДНОГО ДЕКОРАТИВНОГО МИСТЕЦТВА

Прес-анонс

1 грудня 2012 року о 15:00 в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва, в рамках проекту "Вибрана музика", відбудеться концерт-реквієм до роковин Голодомору в Україні 1932-1933 років.

Організатори: Національний музей українського народного декоративного мистецтва, мистецьке об’єднання «Глечик» та мистецька агенція «Етнограунд»

Голодомор в Україні 1932-1933 років назавжди залишиться однією з найбільш трагічних сторінок не тільки українського народу, а й всього світу! Тривалий час це питання замовчувалося, не вивчалося, однак масштаби цієї трагедії набули розголосу та привернули увагу великої кількості людства. Це вже зафіксовані події й факти, які не можна забувати, якщо ми прагнемо збудувати в Україні громадянське суспільство на засадах демократії й гуманізму. Про це говоритимемо із запрошеними гостями: Сергієм Пантюком, Андрієм Ляшуком та Сашком Лірником

Також відбудуться виступи виконаців: Олега Сухарєва, (гурт «Самі свої»), Григорія Вагапова, (гурт «Вперше чую»), Лесі Рой (гурт «Телері»), Тараса Компаніченка, Тараса Силенка, лірника Яреми Шевчука та гуртів «Зілля», «Божичі», «Кросна», «Кралиця».

Вхід вільний!

Акредитація ЗМІ та додаткова інформація:

моб. тел: 0967555317

тел./факс: 280-36-93

E-mail: yul4ik.muz@gmail.com

Адреса: вул. Лаврська, 9, корп. 29 (територія Києво-Печерської Лаври)

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 1150 | Додав: nowyny | Теги: роковини голодомору, концерт реквієм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]