Пт, 2024-03-29, 01:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:43
Конкурент ZAZ Lanos і Lada Granta - іранський седан SaipaTiba, - з'явився в Україні
Інші останні Економічні новини
Продажі іранського седана SaipaTiba стартували в Україні. Вартість автомобіля для українського ринку у базовій комплектації складає 69 990 грн.

Базова модель седана обладнана бензиновим 1,5-літровим восьмиклапанником, потужністю 80 к.с., двома подушками, кондиціонером, гідропідсилювачем, протитуманками, передніми електропідйомниками - тобто практично усім тим, що відсутнє у базовій модифікації Lada Granta за ці ж гроші.

Згідно з даними виробника, витрата палива в міському режимі складає 7,1 л на 100 км, а в заміському режимі - 5,7 л на 100 км.

Для SaipaTiba в якості опцій доступні електрорегулювання бічних дзеркал, литі диски, парктронік і задні електропідйомники. Вартість комплектації, що включає ці опції, складе 74 900 грн.

В Україні наразі не розвинена дилерська мережа автомобілів марки Saipa (представництва марки відкриті в Києві і Харкові), тому, мабуть, тільки цей момент може перешкодити іранській марці скласти серйозну конкуренцію ZAZ Lanos і Lada Granta.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1112 | Додав: adminA | Теги: Україні, конкурент ZAZ Lanos і Lada Granta, іранський седан SaipaTiba | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]