Чт, 2024-04-18, 17:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:12
Корбана привезли до суду. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини

Лідера політичного об'єднання "Укроп" Геннадія Корбана привезли з Інституту ім. Амосова до Дніпровського районного суду.

Ці кадри у прямому ефірі продемонстрував "112" канал.

Лідера "Укропу" транспортують на інвалідному візку працівники швидкої допомоги, яких супроводжують невідомі чоловіки в балаклавах.

"Мене не виписали з лікарні. Я перебуваю тут на стаціонарному лікуванні з приводу операції на серці. Мене транспортують другий день підряд", - сказав журналістам Корбан.

У зал засідань Дніпровського райсуду прийшов лідер Радикальної партії Олег Ляшко, нардеп від "Батьківщини" Ігор Луценко і Степан Хмара.

Як повідомляє Укрінформ, "прихильники" Корбана звертаються до Ляшка з проханням "навести порядок".

Ані прокурор, ані суддя в залі засідань досі не з'явилися. Представники захисту Корбана вимагають у секретаря суду пояснень, чому судове засідання, призначене на 15 год., вчасно не розпочалося.

Приміщення Дніпровського райсуду ретельно охороняють правоохоронці.

Нагадаємо, під час прямого включення з клініки Амосова о 15 год. стало відомо, що Корбана з неї ще не вивезли. Представники прокуратури та СБУ, які залишили палату Корбана близько півгодини тому наразі повернулися туди разом з лікарями.

Нагадаємо, Корбан був затриманий 31 жовтня. Йому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, термін якого закінчується 31 грудня.

Силовики 25 грудня перевезли Корбана з Дніпропетровська до Києва для примусового проведення судово-медичної експертизи. У Генпрокуратурі заявили про сумніви в тому, що політик дійсно має проблеми зі здоров'ям.

Увечері 25 грудня Корбану в Інституті ім. Амосова зробили операцію.

Разом з тим, 26 грудня Дніпровський районний суд Києва продовжив розгляд клопотання прокуратури про зміну запобіжного заходу Корбану з домашнього арешту на взяття під варту. При цьому суддя Чаус задовольнив клопотання прокуратури про примусову доставку Корбана до суду.

Адвокати Корбана просили суд відкласти судове засідання, оскільки їхній підзахисний не може брати участь у ньому за станом здоров'я.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 789 | Додав: adminA | Теги: привезли до суду, корбан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]