Пт, 2024-03-29, 15:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:01
"Косу Тимошенко" помістив на обкладинку британський таблоїд
Інші останні Українці в світі

Зображення напівоголеної жінки, схожої на екс-прем'єра Юлію Тимошенко, з'явилося на обкладинці британського щотижневого журналу The Sunday Times.

Жінка на обкладинці видання намальована у вигляді морозива на паличці, з традиційною Юлiною косою, пише газета "Сегодня".

Так дизайнери видання вирішили проілюструвати головну тему номера, присвячену пластичній хірургії. Напис під картинкою свідчить: "Freeze your assets. Сan cosmetic surgery save your life?", що можна перевести як: "Заморозьте ваші принади. Чи може косметична хірургія врятувати ваше життя?".

Судячи з анонсу, в тексті мова йде про використання відходів людського тіла, в тому числі жирових клітинах, які залишаються після пластичної операції.

Отримати коментар редакції на рахунок причин вибору такого образу не вдалося. Західні ж журналісти відзначають, що після помаранчевої революції зачіска "під Тимошенко" стала досить популярною у Європі.

Зазначимо, що іронічне використання образів політиків є частиною мас-медійної публічної культури.

Нагадаємо, що учасники Коаліції учасників Помаранчевої революції були затримані у лютому за розповсюдження презервативів із зображенням президента України Віктора Януковича.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Українці в світі | Переглядів: 1116 | Додав: nowyny | Теги: The Sunday Times, коса тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]