Сб, 2024-04-20, 05:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:33
Країни Балтії мають бути готові до всіх форм конфліктів - Міноборони Естонії
Інші останні Новини Європейського Союзу

Країни Балтії повинні бути готові до всіх можливих форм конфліктів, не можна виділяти найбільш чи найменш достовірні форми, яких вони можуть набути.

Про це сказав міністр оборони Естонії Свен Міксер, повідомляє видання Delfi.

"Наразі не варто говорити про те, які форми конфлікту найменш для нас бажані – конвенційна, гібридна чи кібер війна, щоб не визначати наших слабких місць, а лише покращувати нашу здатність до захисту від них" - сказав він.

За його словами, гібридна війна є досить новим видом конфлікту, незнаним до цього.

"Коли ми говоримо про режим Путіна, то бачимо, що він не боїться посилювати конфлікт на різних рівнях – економічному, військовому, пропагандистському. Але я хотів би сказати, що ми готові відповісти на тактику "зелених чоловічків" - зазначив Міксер.

Відповідаючи на питання, чи підтримує він поставки зброї Україні, міністр сказав: "Ми маємо допомогти Україні всіма можливими засобами".

"Вірю, що санкції послаблюють Росію. Конфлікт має високу ціну, хоча Путін і впевнений у тому, що він здатний перемогти, оскільки Київ зараз дуже слабкий. Ми допоможемо Україні. Допоможемо вижити", - наголосив міністр оборони Естонії.

Нагадаємо, міністр оборони Британії Майкл Феллон раніше заявив, що існує "реальна і актуальна загроза" того, що президент РФ Володимир Путін розпочне кампанію з дестабілізації країн Балтії за українським сценарієм.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 878 | Додав: adminA | Теги: Міноборони Естонії, готові, всіх форм конфліктів, країни балтії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]