Пт, 2024-04-19, 13:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:10
Крим: зіткнулися маршрутка і мікроавтобус, шестеро людей загинули
Інші останні Надзвичайні новини

У Криму внаслідок зіткнення вантажного мікроавтобуса Mercedes Sprinter і маршрутки "Газель" загинули 6 людей, ще 10 постраждали (семеро з них у тяжкому стані), повідомила прес-служба МНС України.

ДТП сталося 23 квітня вранці поблизу с. Воронцовка Красноперекопського району (Крим), на автодорозі Красноперекопськ - Сімферополь. Постраждалі госпіталізовані в Красноперекопську центральну районну лікарню.

За фактом події правоохоронці проводять розслідування. На місці ДТП працювала оперативна група Головного територіального управління МНС в АР Крим.

За інформацією МНС, до місця ДТП негайно були направлені два відділення пожежно-рятувальної служби на аварійно-рятувальному автомобілі. Три карети швидкої допомоги надавали допомогу дев'яти постраждалим пасажирам.

За словами очевидців, Mercedes дуже сильно вдарив маршрутне таксі в правий бік. Від удару маршрутка перекинулася двічі, при цьому декілька пасажирів вилетіли з салону і смертельно травмувалися.

Всього в "Газелі" перебувало 13 осіб, з яких чотири людини загинули на місці ДТП, п'ятий пасажир помер у машині швидкої допомоги. У Красноперекопській міській лікарні перебуває дев'ять потерпілих (вісім пасажирів і водій Mercedes), причому п'ятеро осіб - у реанімації.

За попередньою інформацією, маршрутка прямувала з Армянська до Сімферополя. Люди їхали на обстеження в республіканську лікарню імені Семашка, а вантажопасажирський Mercedes повертався до Києва з села Чорноморське, де проводилося ралі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 1126 | Додав: admin | Теги: дтп, Крим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]