Чт, 2024-04-25, 12:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 68 69 70 71 72 ... 115 116 »

 

Генеральная прокуратура Украины расследует факт финансирования терроризма компанией, которая принадлежит олигарху Дмитрию Фирташу и экс-главе администрации Януковича Сергею Лёвочкину.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Печерський районний суд Києва продовжив до 1 травня запобіжний захід у вигляді застави 3,7 млн гривень колишньому голові фракції Партії регіонів Олександру Єфремову, підозрюваному у сприянні прийняттю "диктаторських законів" від 16 січня 2014 року.


 

Очередная команда российских наемников, действующих на стороне сепаратистов на востоке Украины, столкнулась с финансовыми трудностями – спонсор, оплативший выезд роты в зону конфликта, отказался давать деньги на обратную дорогу.


 

На вопрос о том, кто отдал приказ стрелять по активистам, Шокин ответил: "Янукович. А кому это не ясно?" При этом он считает, что неважно, в какой форме отдавались такие приказы: в устной или письменной.


 

В Житомире в среду, 8 апреля, оперативники задержали трех подозреваемых в серийных разбойных нападениях на пенсионеров. Об этом сообщили в пресс-службе УМВД Украины в Житомирской области.


 

Комитет по вопросам правовой политики и правосудия рекомендовал Верховной Раде дать согласие на арест судьи Светланы Кушнир, которая принимала неправосудные решения в отношении участников Евромайдана.


 

Служба безпеки України затримала в Одесі диверсійну групу з 27 осіб. Про це, з посиланням на доповідь голови СБУ Валентина Наливайченка президенту України Петру Порошенку повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко.


 

Печерський районний суд Києва дав дозвіл на затримання колишнього народного депутата Андрія Пінчука та обрання йому міри запобіжного заходу за підписання протоколів голосування за "диктаторські закони" 16 січня 2014 року.


 

Фінансування акцій з дестабілізації ситуації в Україні, які, зокрема, можливі на Великодні свята, надходить з офісів екс-прем'єра Миколи Азарова, а також колишніх нардепів від фракції Партії регіонів Олега Царьова і Володимира Олійника.


 

Вчера правоохранители задержали прокурора Краматорска и начальника по борьбе с экономическими преступлениями Краматорской милиции за системное взяточничество.


 

Бориспільський міськрайонний суд Київської області 6 квітня випустив на волю винних у побитті журналістки, народного депутата Тетяни Чорновол. Про це повідомляє прес-служба "Народного фронту".


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк готовий назвати головних фігурантів корупційних схем під час засідання Верховної Ради. Зі слів прем’єра, екс-главі Держфінінспекції Миколі Гордієнку "обіцяли імунітет", якщо він дасть неправдиві свідчення проти уряду.


 

Управление Службы безопасности Украины в Луганской области задержало и разоружило многочисленную глубоко законспирированную диверсионную группу российских террористов.


 

За два десятки років корупційна система в Україні перетворилася в добре організовану мафію. Про це під час засідання уряду в суботу, 4 квітня, повідомив Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.


 

Служба внутренней безопасности МВД Украины разоблачила преступную схему "крышевания" публичных домов в Киеве – этим занимались сотрудники департамента по борьбе с преступлениями, связанными с торговлей людьми.