Чт, 2024-03-28, 23:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 115 116 »

 

Слідство у кримінальному провадженні встановило факти перешкоджання екс-головою Чернівецької ОДА Михайлом Папієвим здійсненню виборчого права під час виборчої кампанії 2012 року.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-03-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Служба безпеки України запобігла терористичному акту в Херсоні, повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський. "Злочин мав бути вчинений членами т.зв. "Російської православної армії" (РПА).


 

Працівника центрального апарату Державної фіскальної служби України викрито у вимаганні хабара у 100 тис. доларів США. Про це інформує прес-служба ГПУ.
 


 

В Одесі посеред вулиці 5 березня правоохоронці вилучили вибухівку. Як повідомили у відділі зі зв`язків з громадськістю Головного управління МВС в Одеській області, небезпечний пристрій виявили співробітники міліції і Служби безпеки України.


 

Хмельницький міськрайонний суд притягнув до кримінальної відповідальності двох мешканців Хмельницької області, яких визнано винними у посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України.


 

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський вважає, що недавні смерті колишніх голів Фонду державного майна Валентини Семенюк-Самсоненко і Михайла Чечетова - не випадкові і пов'язані з тим, що вони надто багато знали.


 

Найближчим часом меру Харкова Геннадію Кернесу буде оголошено про підозру у вчиненні низки злочинів. Про це заявив генеральний прокурор України Віктор Шокін в ефірі "5 каналу" увечері в п'ятницю, 27 лютого 2015 року.


 

Премьер-министр Украины Арсений Яценюк объясняет обстрелы боевиками Авдеевки (Донецкая область) намерением спровоцировать социальный бунт и лишить Украину налогов в связи с уничтожением Авдеевского коксохимического завода.


 

Он выпал из высоты 17-го этажа с квартиры, где жил с женой. Тело уже в морге, травмы характерны для падения с высоты. Чечетов находился под залогом в криминальном производстве и носил электронный браслет.


 

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко звинувачує помічника президента Росії Владислава Суркова в тому, що він керував снайперськими групами іноземців на Майдані Незалежності в лютому 2014 року.


 

Теперь включается план "Б". Это март-апрель, когда Путин постарается организовать бунты в украинской столице, в Харькове, Одессе, в других крупных городах".


 

В городе Чугуев Харьковской области сотрудники СБУ задержали двоих вооруженных боевиков, которые могут быть причастны к совершению теракта 22 февраля в Харькове.


 

Печерський районний суд Києва заарештував на два місяці начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Сумській області з правом звільнення під заставу в сумі 852 тис грн.


 

В понедельник, 23 февраля, около 18.15, в Мариуполе произошла перестрелка. Это Гриненко Николай Игоревич, 1986 года рождения, житель Мариуполя. "Преступник может быть вооружён, сообщайте по номеру "102".


 

Правоохранители в Одессе своевременно обнаружили самодельное взрывное устройство, с помощью которого террористы планировали кровавое преступление, подобное харьковскому. Об этом заявил советник главы СБУ Маркиян Лубкивский.