Пт, 2024-04-19, 01:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 86 87 88 89 90 ... 115 116 »

 

Генеральная прокуратура Украины начала уголовное производство за незаконное приостановление закупки бронежилетов Антимонопольным комитетом Украины.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2014-06-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Террористы заминировали в Горловке химический завод, который угрожают взорвать в случае наступления сил АТО.


 

Государственная служба по чрезвычайным ситуациям Украины обнаружила признаки воздействия взрывчатых веществ на поврежденном участке магистрального газопровода "Уренгой-Помары-Ужгород".


 

На территории Луганской области зафиксирована деятельность террористических групп, как сформированных из местных жителей либо представителей криминалитета, так и в виде подразделений наемников, забрасываемых из России.


 

 

В Киеве от побоев умер общественный активист, журналист, защитник Гостиного двора и участник Майдана Владимир Марцишевский.


 

В Николаеве Служба безопасности задержала 39-летнего гражданина, который занимался вербовкой в Херсонской, Николаевской и Одесской областях потенциальных участников для проведения диверсий на стороне сепаратистов.

 


 

Львівські міліціонери виявили цінну знахідку в автогаражному кооперативі «Зірка», що в Шевченківському районі міста, – 43 велосипеди, які в ході оперативних заходів вилучили.


 

В Харькове во время попытки скрыться задержан боевик-гранатометчик из так называемой группы "Чечена".


 

Боевик непосредственно участвовал в дежурстве на блокпостах, а также доставлял незаконно задержанных мирных граждан в захваченное террористами здание Управления СБУ.


 

Генеральна прокуратура України скасувала незаконну постанову слідчого про закриття кримінальної справи за фактом смерті відомого українського композитора Володимира Івасюка.


 

Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко доручив усім регіональним підрозділам ДАІ здійснювати документування спроб дачі хабара водіями-порушниками Правил дорожнього руху.


 

 

У Слов'янську бойовики вимагають гроші за евакуацію людей (1000 доларів з дорослого, з дитини – 500), самі ж намагаються вийти з міста, переодягаючись навіть у священиків.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зажадав від Генеральної прокуратури України терміново вжити заходів щодо оскарження рішення Бориспільського міськрайонного суду Київської області.


 

 

38-річний підприємець з Ужгорода Андрій залишився без машини після того, як разом із родиною поїхав на дешевий відпочинок до Криму.


 

Заступник дніпропетровського губернатора Борис Філатов заявив про погрози з боку Олега Царьова. Про це 9 червня він написав у Facebook.