Чт, 2024-04-18, 10:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:11
Криму Іспанія допоможе розвивати туризм
Інші останні Туристичні новини
Влада Іспанії вирішила поділитися з кримськими колегами своїм досвідом в туристичній галузі. Про це заявив посол Іспанії в Україні Хосе Родрігес Мояно, передає прес-служба Кабінету Міністрів.

"Крим - один з найкрасивіших і найперспективніших регіонів України. Тут просто необхідно розвивати туристичну галузь, підвищувати якість сервісу. Для цього є всі умови. Крим цікавий Іспанії, ми готові надавати допомогу і сприяння", - відзначив посол.

У свою чергу, прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов заявив, що Криму та Іспанії необхідно збільшувати двосторонній туристичний потік і зміцнювати співпрацю в туристичній сфері.

"Іспанія - один зі світових центрів туризму, зокрема, за рахунок великої кількості об'єктів культурної і історичної спадщини. Крим має всі можливості, щоб стати курортом, який веде свою діяльність цілий рік. Нам необхідно розвивати співпрацю в цій сфері", - сказав Могильов.

Він запросив всіх зацікавлених представників Іспанії взяти участь в III Міжнародному Чорноморському економічному форумі.

Відзначимо, за даними Ради міністрів АРК, українці все частіше їдуть відпочивати до Криму і Карпат, а не до Єгипту і Туреччини.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 1104 | Додав: adminA | Теги: туризм, Іспанія .Криму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]