Пт, 2024-04-19, 20:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:00
Крутішою" за Елвіса виявилася Мадонна
Інші останні Новини світу

Останній альбом Мадонни MDNA, тільки-но увійшовши в британські музичні чарти, відразу посів першу сходинку, ставши 12-ю платівкою співачки, що дісталася верхівки хіт-парадів.

Таким чином, повідомляє РИА "Новости", Мадонна стала найуспішнішим сольним виконавцем в історії британських чартів, випередивши короля рок-н-рола Елвіса Преслі, чиї альбоми потрапляли на вершину хіт-парадів Сполученого Королівства 11 разів.

Послухати альбом MDNA

Платівка в цілому виявилася успішнішою за сингл Мадонни Give Me All Your Luvin', який увійшов у чарти в лютому, потрапивши лише на 37-ме місце. Офіційні продажі дванадцятого студійного альбому співачки почалися 26 березня.

У грудні минулого року стало відомо, що 53-річна поп-співачка уклала зі студією Interscope Records 40-мільйонний контракт на три платівки. Першою з них саме і стала MDNA, запис якої Мадонна розпочала в липні 2011 року. Попередній студійний альбом Мадонни, Hard Candy, вийшов 2008 року.

Зауважимо, що приголомшливе шоу Madonna World Tour 2012 українські шанувальники зможуть на власні очі побачити в Києві на Олімпійському стадіоні 4 серпня.

Раніше у ЗМІ вже була інформація про те, що Мадонна приїде до України, але без офіційного підтвердження. Переговори щодо її виступу велися давно.

Її приїзд пов'язують із завершенням чемпіонату Європи з футболу у червні-липні 2012 року, який відбудеться в Україні та Польщі.

Зазначимо також, що за результатами проведеного каналом VH1 опитування, Мадонна була визнана найвидатнішою жінкою в сфері музики.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1030 | Додав: adminA | Теги: Елвіса, мадонна, крутішою | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]