Вт, 2024-04-16, 06:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:19
Кубок України з художньої гімнастики виграла Ганна Різатдінова
Інші останні Спортивні новини
В Ужгороді завершився Кубок України з художньої гімнастики, де тріумфатором стала вихованка знаменитої київської "Школи Дерюгіних" Ганна Різатдінова, передає УНІАН.

Вона виграла змагання у багатоборстві, а також у чотирьох з шести окремих видів програми.

Змагання в Ужгороді показали повну перевагу київської школи над суперницями з регіонів. Так, у підсумковій таблиці турніру в багатоборстві, представники столиці зайняли перші сім місць. В окремих видах програми киянки також не віддали жодної медалі.

У найпрестижнішому виді - багатоборство (єдиний, який входить в програму Олімпійських ігор), Різатдінова виграла з відривом від найближчої переслідувачки в 2,7 бала. Друге місце посіла Аліна Максименко, а третє - Вікторія Мазур. У шести фіналах в окремих видах Різатдінова чотири рази завершувала змагання на першій сходинці турнірної таблиці і двічі - на другий. Їй не було рівних у вправі без предмета, а також зі скакалкою, обручем і м'ячем. У вправі з булавами кращою суддівська комісія порахувала А. Максименко, а зі стрічкою - Мазур.

У групових змаганнях також не було рівних команді Києва. Друге місце зайняли представниці Дніпропетровській області, третє - АР Крим.

Раніше Різатдінова виграла перший етап Кубка світу з художньої гімнастики сезону-2013, який пройшов в Естонії.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 2309 | Додав: adminA | Теги: Кубок України з художньої гімнастик, Ганна Різатдінова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]