Пт, 2024-03-29, 04:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

23:08
Куди вкласти гроші: кілька порад для інвестицій
Інші останні Економічні новини

Як правило, люди або обходять питання про гроші стороною, або тільки і говорять про їхню нестачу. Як показує практика фінансових консультантів, щоб неприємні сюрпризи не заставали зненацька, а також не доводилося брати кредити і лізти в боргові ями, свої справи потрібно дуже ретельно планувати.

Частина доходу повинна йти на накопичення, частина зобов'язана відправитися "працювати", інші ж - можуть бути витрачені. Тому вже давно пора задуматися про те, яке вкладення грошей буде оптимальним - депозит, інвестиції, покупка нерухомості або золота.

Почати варто з самої поширеної людської інвестиції - депозиту. Варто зазначити, що широка банківська реклама і традиція "класти на книжку" лише посилюють матеріальне становище необізнаних в питаннях фінансів громадян.

Зрозуміло, вам буде нараховано відсоток, але біда полягає в тому, що він не примножить капітал, а лише стримає суму від поїдання інфляцією. Відкриття банківського вкладу є раціональним рішенням тільки в тому випадку, якщо ваша мета - зберегти наявне.

З легкої руки Бодо Шефера і Брайана Трейсі, все більше людей проявляє інтерес до інвестування, причому не стільки в цінні папери, скільки в фондові біржі, такі як Форекс. Пояснюється це більшою доступністю.

Наприклад, для участі в пайовому інвестиційному фонді потрібно внести 2-10 тисяч доларів на колективну покупку акцій і облігацій, а ось новинка вкладень онлайн - ПАММ інвестування вимагає незначної суми - від 2-3 доларів. Крім того, участь у створенні рахунку не вимагає істотних знань від бажаючого отримати відсоток і займає мінімум часу, і сил.

Як і в усі часи, прекрасним вкладенням залишається нерухомість, на якій багатьом довелося сколотити мільйони. Типовим прикладом може служити історія компанії МакДональдс, початковою метою якої були аж ніяк не гамбургери, а отримання нерухомості у всіх країнах світу.

Варто зазначити, що їм це вдалося. Проте, нерухомість - дорогий і не дуже ліквідний товар, тобто від такого вкладення краще відмовитися, якщо незабаром вам можуть знадобитися гроші. Та й крім того, далеко не кожен має достатню суму грошей для таких вкладень.

Загалом, якщо є бажання вкладати і примножувати гроші, то способів для цього більш, ніж достатньо. Тим більше, сучасний ринок не перегороджує шлях людям з невисоким рівнем доходів, які не в змозі зібрати десятки тисяч доларів для вкладень.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 10549 | Додав: admin | Теги: Київ, інвестиції | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]