Пт, 2024-04-19, 14:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:27
Кулачні бої у Верховній Раді України потрапили до п'ятірки найкращих
Інші останні Політичні новини


Британська газета The Guardian оприлюднила добірку найкращих кулачних боїв політиків різних країн з підзаголовком: "Коли політикам не вистачає слів у палких дебатах, вони не мають наміру здаватися без бою". У цей своєрідний рейтинг серед інших потрапили бійки в Державній думі Росії та Верховній Раді України.

Судячи з того, що фото цієї бійки починає добірку кулачних боїв, на першому місці в цьому списку парламент Італії з найостаннішими подіями, які відбулися там минулої середи. Схоже, що саме це фото надихнуло газету скласти цей рейтинг, передає NEWSru.com.

На першому фото видно, як член опозиційної партії FLI Клаудіо Барбат (ліворуч) б'ється з Фабіо Раньєрі (праворуч) з Північної Ліги в італійському парламенті в Римі. Італійські депутати обмінялися ударами в середу, оскільки напруженість через жорстку програму економічних реформ вдарила в голову, іронізує британське видання.

Бійка сталася на тлі суперечок про те, хто і як буде рятувати підупалу економіку країни. Ситуація в країні викликає занепокоєння інвесторів: держборг у розмірі 1,9 трлн євро і стагнація змушують їх сумніватися в тому, що Італія уникне долі Греції.

Другим за ліком опубліковано фото бійки з Держдуми РФ. На ньому зафіксовано бійку членів фракції "Родина" з депутатами ЛДПР на засіданні нижньої палати російського парламенту в 2005 році. Ліберал-демократи тоді протестували з приводу порушень на виборах в законодавчий орган Ямало-Ненецького автономного округу і організували страйк. Вони спробували залишити зал засідань на знак протесту, і в дверях деякі з них зіткнулися з членами "Родини" й побилися.

Третє фото з Чехії. На ньому міністр охорони здоров'я Чехії Девід Рат зійшовся в кулачному бою зі своїм правим суперником Макером Мачеком на зустрічі незадоволених стоматологів у Празі. Мачек, президентський радник і дантист, перервав промову Рата сильним ударом по потилиці. У відповідь Рат назвав його боягузом, і двоє чоловіків обмінялися ударами.

Четверте місце, судячи за розташуванням фото, у болівійських політиків. На ньому болівійський опозиційний конгресмен Фернандо Родрігес (праворуч) вступив в битву з нерозпізнаним представником партії президента Ево Моралеса під час засідання конгресу в Ла-Пасі в 2009 році.

На п'ятому місці облаштувалися депутати Верховної Ради України. На фото українські опозиційні і пропрезидентські законодавці б'ються один з одним в 2010 році під час ратифікації так званих Харківських угод про базування Чорноморського флоту РФ в Криму.

Український парламент тоді проголосував за продовження оренди Росією військово-морського порту в Криму для Чорноморського флоту РФ під час хаотичної сесії із застосуванням яєць і димових шашок.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1220 | Додав: nowyny | Теги: Кулачні бої у Верховній Раді Україн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]