Вт, 2024-04-23, 18:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 84 85 »


Известная модельерка в беседе с журналистами призналась, что часто использует скидочные купоны на различные товары, которые выгодно получает на специализированном сайте darimskidki.com.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




13 червня в Одесі нардеп від "Свободи" Ірина Фаріон представила три своїх книги.




ЮНЕСКО відібрало два українських об'єкти, які можуть увійти до списку всесвітньої спадщини.




Церемонія нагородження лауреатів літературно-мистецьких премій Ліги українських меценатів відбулася 11 червня у Національному музеї літератури України.


У Національному музеї українського народного декоративного мистецтва у рамках проекту, присвяченого творчості художника Никифора, відбудеться зустріч з письменником Петром Скрійкою (Краків, Польща).





Український піаніст Вадим Холоденко переміг у 14-му міжнародному конкурсі піаністів імені Вана Кліберна.



Извечный вопрос: книга или экранизация? В современном мире не так-то просто найти ответ на этот вопрос. Сегодня книга и кино настолько переплелись, что не редки случаи, когда книги пишутся по фильму, а не наоборот.



У перший день літа на "Львів-Арені" відбувся концерт гурту "Океан Ельзи". Музиканти не виступали в місті 3 роки і через ажіотаж із квитками організаторам довелося розширювати фан-зону.


У Фінляндії вибухнув мистецький скандал з українською складовою. Випадково виявилося, що принт, який уже шостий рік використовує одна з найбільших дизайнерських компаній, є практично повною копією малюнка української художниці Марії Приймаченко.




Презентація книги президента Українського ПЕН-клубу, письменника Євгена Сверстюка "Гоголь і українська ніч" відбулася у Києві у вівторок ввечері.




Президент України Віктор Янукович присудив щорічну премію "Українська книжка року" трьом друкованим виданням.




З 24-го травня по 1-е червня 2013-го в рамках фестивалю і книжкової виставки пройдуть поетичні читання, лекції, майстер-класи та дискусії, які об'єднають літературу і мистецтво.



В українському павільйоні, організованому на 66-му Каннському кінофестивалі Державним агентством з питань кіно та Національним центром Олександра Довженка пройшли презентації вітчизняних фільмів.



П’ятий Фестиваль патріотичної пісні в Україні "Рутенія" (пам’яті Костянтина Єрофеєва) відбудеться в рамках Днів Києва 25-26 травня 2013 року, на відкритих майданчиках міста.



Верховна Рада ухвалила постанову про відзначення 60-річчя з дня народження співачки Квітки Цісик. За відповідну постанову за основу і в цілому проголосувало 275 народних депутатів.