Пт, 2024-03-29, 11:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 62 63 64 65 66 ... 84 85 »


З нагоди 64-ої річниці від дня народження всесвітньовідомого українського композитора та поета Володимира Івасюка стартував проект "Івасюк". Автори ідеї хочуть показати наскільки музика Івасюка актуальна.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-05-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Фестиваль пройде під знаком Ван Гога: у березні виповнилося 160 років з дня народження художника



Мультиплікаційний цикл "Народна мудрість" Національної телекомпанії України отримав нагороду Універсального багатокультурного фестивалю кіно, що проходив з 12 по 14 квітня в Лос-Анджелесі (США).



У Києві за підтримки міської влади відкрили меморіальну дошку видатному українському філософу XX сторіччя Миколі Бердяєву. Памятний знак розмістили на фасаді будівлі Інституту філології КНУ імені Т.Г Шевченка.



Имя Полины Кочеткова многие привыкли отождествлять с правозащитной деятельностью, с центром "Весна", где она много лет работала. Поэтому ее книга прозы "Бабочки" для многих стало сюрпризом




У Києві в рамках десятого ювілейного фестивалю "Французької весни в Україні" в Музеї сучасного мистецтва у четвер, 18 квітня, відкривається безкоштовна виставка "Зірки між небом і землею".



До свята Великодня, 19 квітня 2013 року відкривається виставка київського художника Романа Селівачова "РОЗПИС, ІКОНОПИС, СТІНОПИС".




Рушник із суцільного полотна довжиною 27 метрів виготовили майстри з Голованівського району з нагоди 90-річчя з дня утворення району.




Гітарист гурту "Океан Ельзи" Петро Чернявський офіційно покинув колектив. Про це повідомляється на сайті "Океану Ельзи".



"Золоту медаль Белграда" 60-го ювілейного Кінофестивалю документального і короткометражного кіно в Белграді присуджено українському режисерові Мирославу Слабошпицькому за стрічку "Ядерні відходи".



У приміщенні пам'ятки архітектури XVIII ст. "Брама Заборовського" на території Національного заповідника "Софія Київська" відкрито виставку "Бурштинові мозаїки в Софії Київській".



5 квітня 2013 р. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відбудеться презентація книги-альбому "Український килим. Мистецька династія Саєнків” .




Перша в Україні книга, з'єднана гіперпосиланнями з багатьма різноманітними сторінками в Інтернеті, вийшла у видавництві "Електрокнига".



Усі об'єкти другої черги реконструкції площі Конституції у Харкові, включаючи оновлену будівлю Історичного музею і пам'ятник Сірку, відкриють одночасно.



29 березня 2013 року у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва в рамках культурно-мистецької програми "Зустрічаємо Великдень" відкривається виставка писанок "Відгомін століть".