Чт, 2024-04-18, 15:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 85 86 »


В сучасному світі досить легко жити як молодому поколінню так і людям старшого віку, адже, наприклад, шкільна бібліотека онлайн доступна кожному користувачу Інтернет.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Розпис в техніці "фунтик", ніби імітує вишивку гладдю, так само, як ниточка до ниточки кладеться  у вишиванні, так штрих до штриха кладеться при розпису.




Найближчими днями режисер картини "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" Михайло Іллєнко приступить до зйомок свого нового фільму "Толока".




У Харківському Літературному музеї покажуть український жіночий одяг XVIII століття. "Це реконструкція жіночої моди на матеріалі "Енеїди" Котляревського.




На Театральній площі Одеси встановлять пам'ятник видатному скрипалеві Давиду Ойстраху.



Український шоумен Андрій Данилко (сценічний псевдонім Вєрка Сердючка) купив автомобіль "Роллс-Ройс" соліста групи "Queen" Фредді Меркурі, щоб подарувати його музею "Queen".



"І прийшло нас до Лук’янівської в’язниці (до "діда Лук’яна") близько двох сотень чоловік – подякуємо чемним міліціянтам та "наглядачам" за те, що вони теж творили масовку.




"Розумієш, це такий високий, красивий, талановитий, галантний, харизматичний чоловік із шармом,  — Ну, як Хостікоєв".



У Тернопільському обласному художньому музеї відкрилася виставка "Зимові зустрічі". В експозиції представили 160 вишитих картин і близько півсотні сорочок, а також ікони, ґердани та різноманітні оздоби із бісеру.



Під час церемонії вручення американської премії Grammy Awards в неділю в Лос-Анджелесі журналіст з України вийшов на сцену і спробував отримати статуетку Греммі замість співачки Адель.



Известная певица решила опять заявить о себе, а поэтому доверила разработать новый свой логотип студии дизайна mukovozdesign.com.ua и пообщалась с прессой.



Національний музей українського народного декоративного мистецтва14 лютого з 16:00 до 19:00 ЗАПРОШУЄ на програму для НЬОГО та для НЕЇ "Кохання по-українськи".

 


У рамках 63-го Берлінського кінофестивалю Україна представить свою відреставровану кінокласику й нові фільми.



8 лютого в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкриваються виставки: "Традиції українського коцарства".



Автором пісні "Лісапєт", яка на цьому тижні "порвала" український інтернет, виявилася директорка музичної школи у містечку Скала Подільська Наталя Фаліон.