Пт, 2024-04-19, 23:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 66 67 68 69 70 ... 84 85 »


У фільмі поряд із професійними акторами сліпих кобзарів грали пересічні незрячі люди, яких відібрали для зйомок у кількох українських містах, в тому числі і в Луцьку.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Андрій Данилко, більш відомий своїм сценічним образом Вєрки Сердючки, зовсім нещодавно здійснив одну цікаву покупку. На аукціоні Coys of Kensington, артист в Бірмінгемі купив Rolls-Royce Фредді Мерк'юрі.




З 24 до 30 січня у Культурному центрі "Кінотеатр "Київ" відбудеться фестиваль "Вечори французького кіно".



Станція київського метро "Золоті ворота" за версією британської газети "Daily Telegraph" увійшла до списку із 22 найкрасивіших станцій метрополітену Європи.



Сьогодні президент США Барак Обама візьме участь в закритому показі нового серіалу компанії NBC "Вашингтонські байки" (1600 Penn), де мова йде про приватне життя вигаданих мешканців Білого дому.



В современном мире от несчастных случаев не застрахован ни один человек. Однако, особо рискуют актеры, которым часто приходится сниматься в динамичных сценах, что всегда повязано с риском для здоровья и жизни.



Если в современном мире создавать музыку, в том числе и Рождественскую, помогают
специальные программы, а, к примеру купить семплы басов можно выгодно на сайте vstshop.net, то в начале прошлого века музыку в основном можно было только сыграть на инструментах




На великий екран в 2013 році вийдуть фільми таких легендарних режисерів, як Баз Лурман, Ларс фон Трієр, Вонг Кар Вай, брати Коен, Мартін Скорсезе.



Підсумки 2012 року. Українські письменники експериментували з формою, жанрами, мовою. Були серед нових книжок і мелодрами, історичні романи, автобіографічні, гостро-соціальні, містичні та філософські тексти.



Новий 2013 рік українці зустріли спокійно, без серйозних порушень правопорядку та інцидентів, повідомили в управлінні зв'язків із громадськістю МВС.



Минулий рік виявився вельми вдалим для вітчизняного кінематографа: кіно знімається, виходить у прокат і навіть перемагає на міжнародних фестивалях.



Комітет з Національної премії України імені Тараса Шевченка повідомляє, що на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2013 року до Комітету надійшло 41 подання.

 
Известный украинский общественный деятель рассказал, как работы украинца Пинзеля попали в Лувр и покорили культурный мир Европы. В то же время для большой презентации украинцы закупили WEB–камеры по выгодной цене с помощью портала Вцене и организовали онлайн трансляцию выставки прямо из Лувра.



Рік 2012, що минає запам’ятався модою на німе кіно, перемогою України на дитячому "Євробаченні", київським концертом Мадонни, гучними "музейними" скандалами в Києво-Печерському заповіднику і передчасною кончиною великого Богдана Ступки.



Спілка, що заснувала Товариство української мови, Народний Рух, Демократичну партію, була штабом Помаранчевого здвигу – перетворюється на мовчазного сателіта Партії регіонів.