Чт, 2024-03-28, 21:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 69 70 71 72 73 ... 84 85 »

Журналисты спросили у Романа Турянина как он относится к тому, что кроме своей главной миссии в группе "Пиккардийская терция" - певческой, выполняете и сугубо практическую работу - собственным бусиком возите ребят на гастроли

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Росія передала Україні копії унікальних, раніше невідомих документів, пов'язаних з життям і творчістю Тараса Шевченка.



Фінський режисер Аку Лоухіміес приїде на міжнародний київський кінофестиваль "Молодість" представити свій новий фільм "Гола бухта".




У рамках ярмарку "Арт Москва", в неділю, 23 вересня, вперше в Москві буде показаний український фільм "Колюня".




З 27 вересня до 15 жовтня в Національному музеї мистецтв імені Богдана та Варвари Ханенків відбудеться виставка "Європейський вимір".



Настоящая талантливая актриса может сыграть любую роль: драматическую, комедийную, трагическую, авангардную. И сделает это блестяще.




Цьогоріч "Гогольфест" відбудеться в цікавому місці - у цехах занедбаного експериментально-механічного заводу, за 300 метрів від станції метро "Видубичі".




 

Плащаниця Пресвятої Богородиці прибула з Гефсиманії до Києво-Печерської Лаври.



Гран-прі Севастопольського міжнародного кінофестивалю присуджено фільму "Любов" режисера Міхаеля Ханеке (Німеччина, Австрія, Франція).





Від 17 до 23 вересня у столиці проходитиме фестиваль французької культури "Paris як він є".




У Кам’янці-Подільському з 21 по 23 вересня відбуватиметься міжнародний фестиваль сучасного вуличного мистецтва "Республіка".



42-й Міжнародний кінофестиваль "Молодість" пройде 20-28 жовтня 2012 у Києві. У програмі - більш ніж 300 фільмів, у тому числі 60 - українських.



Лист має бути оригінальний, настроєвого характеру, невеликий за обсягом, мати довільну композицію з індивідуальними думками та враженнями, без претензії на вичерпне і визначальне трактування теми.




Три російських кінофестивалі (Кіношок, Послання до людини і 2in1) включили в свої програми добірки українських короткометражних фільмів.



З 13 по 29 вересня 2012 року в столичному арт-центрі "Мистецький арсенал" пройде VI Великий скульптурний салон - мистецький проект, покликаний відобразити процеси, що відбуваються в сучасній українській скульптурі.