Чт, 2024-04-18, 14:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Весь Архів новин

« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 85 86 »


Більшість батьків, які відправляють своїх дітей у перші класи одеських шкіл, обрали українську мову навчання.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-08-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Президент України Віктор Янукович рішуче налаштований ввести державну програму розвитку української мови, яку за всі 20 років незалежності так і не було прийнято.



Працівники Іллічівського морського торговельного порту підняли з дна Чорного моря якір, якому, за оцінкою фахівців, щонайменше 100 років.



В урочищі Бичова біля райцентру Монастириська на Тернопільщині пройшов XIV фестиваль "Дзвони Лемківщини". Він почався у суботу, 4 серпня, і тривав два дні.



Під час саундчеку в Києві прихильники спробували подарувати співачці Мадонні російський прапор.



На фестивалі "Бандерштат 2012" відбудуться покази документальних історичних фільмів режисера Тараса Химича "Золотий вересень" та "Срібна земля".




У Києві покажуть приголомшливу виставку "The Human Body". Тіла та органи експонатів справжні - їхні колишні власники заповідали себе науці.




Російські та українські рок-музиканти відмовилися виступити на підтримку заарештованих учасниць Pussy Riot на концерті в Лондоні.



Національний музей українського народного декоративного мистецтвадо 21-ої річниці Незалежності України  оголошує Всеукраїнський конкурс "З бабусиної скрині".



Кількість українських абітурієнтів, що бажають навчатися не у вузах України, а за її межами, з року в рік зростає. Серед країн, до яких найчастіше вирушають для здобуття освіти молоді українці, сусідня Польща.



На второй день после открытия Олимпиады здесь выступят группы "Мумий Тролль" и "Воплi Вiдоплясова", Гарик Сукачев. За несколько часов до концерта музыканты дадут пресс-конференцию в том же Russia.Park.



Увечері 25 липня на НСК Олімпійський легендарна американська рок-група Red Hot Chili Peppers дала свій перший концерт в Україні. Атмосфера концерту була не просто теплою - гарячою, як і має бути у RHCP.




Богдан Ступка ще півтора року тому запропонував головному режисерові київського Молодого театру Станіславу Мойсеєву очолити Театр Івана Франка.




Голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець заявляє, що 21 липня ввчинено рейдерське захоплення Музею трипільської культури.



Виконувачем обов'язків художнього керівника Національного театру ім. Івана Франка призначено головного режисера Київського Молодого театру Станіслав Мойсеєва.