Пт, 2024-03-29, 15:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:20
Купити волю Тимошенко за 300 млн євро Янукович пропонував Меркель
Інші останні Політичні новини

Віктор Янукович вів переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель про те, щоб випустити Юлію Тимошенко за 300 млн євро.

Сьогодні депутат Європейського парламенту від німецької Партії зелених Вернер Шульц зробив цікаву заяву про те, що Янукович просив за голову Тимошенко 300 млн євро, повідомляє "Хвиля".

"Існує інформація, за якою Янукович пропонував канцлеру Меркель звільнити Тимошенко, якщо та виплатить 300 млн євро. Європейської комісії запропонували звільнити екс-прем'єра, якщо до угоди про асоціацію включати пункт про членство. Це - торгівля людьми на високому рівні. На це ні Німеччина , ні ЄС не пішли ", - сказав він в інтерв'ю Der Tagesspiegel.

"Хвиля" вирішила перевірити цю інформацію в дипломатичних колах Німеччини через свої канали. Один з німецьких дипломатів підтвердив сказане Вернером Шульцом.

Виявилося, що дійсно Янукович у Польщі сказав Меркель, що якщо "Європа дасть 300 млн євро, то і ми випустимо її".

Цей запит Янукович мотіровал тим, що Тимошенко повинна Україна 300 млн євро. "Віддайте за неї ці гроші, і ми випустимо її", - сказав він.

Нагадаємо, що 30 вересня, у Варшаві відбулася зустріч Президента Україна Віктора Януковича з федеральним канцлером ФРН Ангелою Меркель. Вона проходила в рамках саміту "Східне партнерство".

Відзначимо, що в Німеччині дуже серйозно сприймають і засуджують висновок Тимошенко. Більш того, члени кабінету Ангели Меркель відмовляються їхати на гру німецької збірної, яка відбудеться в Харкові в рамках Євро- 2012.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1035 | Додав: adminA | Теги: янукович, 300 млн євро, Меркель, волю Тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]