Сб, 2024-04-20, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:54
Кущ у формі середнього пальця виростив садівник
Інші останні Новини Європейського Союзу

Поліція англійського Ворікширу звернулася до місцевого садівника і попросила його внести зміни у зовнішній вигляд куща, який зображує середній палець людської руки, пише Metro.

Представники правоохоронних органів у розмові з 53-річним Річардом Джексоном повідомили, що на кущ недавно надійшла скарга.

Сам Джексон стверджує, що кущ росте вже вісім років і він завжди надавав йому саме такої форми. За словами садівника, за весь цей час на кущ, який зображає середній палець, - грубий жест, яким зазвичай супроводжують вимогу дати спокій - жодного разу нікому не завадив, передає Lenta.ru.

"За вісім років не було жодної скарги, за винятком тієї, що надійшла нещодавно", - зазначив Джексон.

Садовод розповів, що недавно до нього прийшов поліцейський і попросив його видозмінити рослину, заявивши, що її наявність порушує громадський порядок. Працівник поліції запитав у Джексона, чи має намір той змінити зовнішній вигляд куща, на що садівник відповів негативно.

"Мені здається досить дивним, що хтось приходить і каже вам, який вигляд мають мати кущі у вашому саду", - прокоментував ситуацію англієць.

Зазначимо, що тим часом жителі сусіднього Стаффордширу розгорнули кампанію на підтримку незвичайного куща.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1645 | Додав: admin | Теги: кущ у формі середнього пальця | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]