Вт, 2024-04-16, 23:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:16
Квартплата у Києві не підвищиться - Кличко
Інші останні Столичні новини - новини Києва

 Єдиний тариф, на який впливає київська влада – це квартплата, і цей тариф міська влада не підвищувала і не буде підвищувати. Про це в ефірі "Радіо Свобода" заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба політика.

"В квартплату входить обслуговування ліфтів, вивіз сміття, утримання прибудинкових територій. Розуміючи дуже велике навантаження на соціально незахищені верстви населення, цей тариф ми не піднімали і піднімати не будемо. Це єдиний тариф, на який ми маємо вплив", – зазначив Кличко.

Він додав, що влада Києва звернулася до монополістів з вимогою надати обґрунтування стрімкому підвищенню тарифів на теплопостачання, електроенергію та газ.

"Більш того, ми звернулися до міжнародних аудиторів з тим, аби перевірити доцільність підвищення цих тарифів. Ми будемо будемо відстоювати інтереси незахищених верств населення", - заявив він.

Також Кличко зазначив, що звернувся до "Київхліба" з проханням знизити і тримати ціну на соціальний хліб на одному рівні після того, як компанія значно підвищила ціну на свою продукцію.

Раніше повідомлялось, що компанія "Київенерго", яка належить Рінату Ахмєтову, завищила вартість опалення в житлових будинках, не обладнаних теплолічильниками, в середньому на 3 гривні за квадратний метр.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 957 | Додав: adminA | Теги: кличко, квартплата у Києві не підвищиться | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]