Чт, 2024-04-25, 14:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:36
Lady GaGa найкраща в чотирьох номінаціях MTV Europe Music Awards 2011
Інші останні Новини світу

Найкращою піснею 2011 року за версією європейського телеканалу MTV (EMA) на церемонії, що пройшла в ніч проти понеділка в ірландському місті Белфасті, стала Born this way у виконанні Lady GaGa, повідомляє РИА "Новости".

"Величезне спасибі! Я знала, що ця пісня особлива. Це, напевно, найважливіша пісня, яку я написала в житті. Спасибі, що ви її оцінили!" - подякувала співачка своїм шанувальникам, як і раніше, не показуючи публіці свого обличчя, прихованого за масивною круглою маскою.

25-річна виконавиця отримала більше нагород, ніж будь-хто з номінантів, ставши володаркою чотирьох статуеток. Співачка також перемогла в номінаціях "Найкраща виконавиця" і "Найкраще відео" (йдеться про композицію Born This Way).

Крім того, журі відзначило шанувальників Леді Гага, оголосивши співачку переможцем у категорії "Найкраща підтримка фанатів". Всього співачка була номінована в шести категоріях.

Європейські нагороди MTV (European Music Awards, EMA), що визначаються голосуванням глядачів європейського MTV, цього року вручали вже 18-й раз. Міста, що приймають у себе церемонію, щороку змінюються.

Нагадаємо, що гурт Sirena стала найкращим українським виконавцем (Best Ukrainian Act) за версією 18-ї щорічної музичної церемонії нагородження MTV Europe Music Awards 2011. Саме цей гурт і представляв Україну на MTV Europe Music Awards 2011.

Як повідомлялося раніше, найбільше номінацій цього року у Lady Gaga, яка представлена в шести категоріях.

За версією європейського телеканалу MTV (EMA) Linkin Park - найкраща рок-група 2011 року

Найкращим рок-гуртом 2011 року за версією європейського телеканалу MTV (EMA) на церемонії, що пройшла проти понеділка в Белфасті, названо американський гурт Linkin Park.

Торік гурт Linkin Park було удостоєно нагороди EMA за найкращий концертний виступ.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1174 | Додав: nowyny | Теги: lady gaga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]