Чт, 2024-04-18, 22:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:35
Лампочки по дві тисячі гривень за штуку придбав парламент
Інші останні Економічні новини
Керівництво адмінбудинками управління справами апарату Верховної Ради уклало угоду з ТОВ "ТД "Світлотехніка" на постачання лампочок на 169 тис гривень. Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Придбано майже 16 тис лампочок різних видів. Найдорожчою виявилися метало-галогенові лампи потужністю 2 кВт - 1,902 тис гривень за штуку.

На тендер подавали заявки фірми "Софіт-Люкс" і "Паритет", які пропонували лампи на 30-35 тис гривень дешевше. Однак ці заявки було відхилено, оскільки по одній з 34 товарних позицій були запропоновані лампочки, які не задовольняли парламент.

Нагадаємо, це вже друга масштабна закупівля лампочок для Верховної Ради. У жовтні парламент придбав у цього ж постачальника лампочок на 100 тис гривень. Тоді чотири компанії пропонували лампочки значно дешевше, однак їхні пропозиції також було відхилено.

Засновниками ТОВ "ТД "Світлотехніка" (Бровари) є Ірина та Марина Чоп.

Раніше Верховній Раді надали майже 2 мільйони гривень на архаїчний друк стенограм.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 917 | Додав: adminA | Теги: парламент, лампочки, дві тисячі гривень за штуку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]