Пт, 2024-04-26, 01:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:08
Ларі Кінг узрів, що Азарову подобається Тимошенко, чим усіх насмішив
Інші останні Політичні новини

Відомий американський телеведучий Ларрі Кінг після інтерв'ю з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим заявив, що той відверто розповів йому про відносини з Володимиром Путіним, про майбутні вибори в Україні, а також висловив свою думку щодо екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це Ларрі Кінг розповів українським журналістам 28 листопада в Києві після інтерв'ю з прем'єром, передає "Інтерфакс-Україна".

"Він прямий і чесний чоловік з глибоким знанням світових справ, особливо в сфері економіки. Як мені здалося, він був дуже відвертим, висловлюючи свою думку щодо Путіна, американських виборів, пані Тимошенко", - сказав він журналістам.

Кінгу сподобалася заява Азарова, що його не цікавить, хто саме переможе на президентських виборах в США в 2012 році до того, як переможець не почне боротися з економічними проблемами, які стоять на порядку денному.

"Це була наша перша зустріч. Він був дуже прямим, і я сказав дружині, що він був би успішним американським політиком", - зазначив Ларрі Кінг.

Відповідаючи на питання, на кого з відомих людей схожий Микола Азаров, американський тележурналіст сказав, що він нагадує 39-го президента США Джиммі Картера. "(В ньому) трохи від Джиммі Картера - добре виглядає, не "заморочується", з ним легко зустрітися", - пояснив Ларрі Кінг.

Він також зазначив, що Микола Азаров прямий і чесний чоловік з чудовими знаннями світових справ, особливо в галузі економіки. "Він знає Тимошенко, вона йому подобається. І йому шкода, що так відбувається", - заявив Кінг.

Після цих слів Кінга журналісти засміялися. Він здивувався, чим була викликана така реакція.

Також, за словами Кінга, Азаров охарактеризував голову уряду Росії і кандидата в президенти Володимира Путіна як людину, "з якою важко мати справу". "Він (Азаров) сказав, що пан Путін людина, з якою дуже важко мати справу. Але Росія дуже важлива для України, і їм доведеться ладнати", - заявив Кінг.

Як повідомлялося, 6 жовтня Ларрі Кінг повинен був прилетіти до Києва для запису інтерв'ю з Азаровим, але через погіршення здоров'я переніс свій візит.

Ларрі Кінг хотів би поговорити з Тимошенко, справа якої набула великого розголосу в США

Відомий американський телеведучий Ларрі Кінг із задоволенням взяв би інтерв'ю в екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

"Я б із задоволенням узяв інтерв'ю у пані Тимошенко, бо я люблю брати інтерв'ю у людей, які щось являють із себе і з якими щось трапилося", - сказав він.

За його словами, справа Тимошенко набуло великого розголосу в США, але, на жаль, Україна не перебуває у верхньому рядку переліку питань, які наразі обговорюють у США, оскільки темою номер один в Америці є майбутня виборча кампанія президентських виборів, які заплановані на 2012 рік.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1141 | Додав: adminA | Теги: україна, Ларрі Кінг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]