Чт, 2024-03-28, 15:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:56
Леді Гага розповіла інтимні подробиці особистого життя
Інші останні Новини світу

Американська співачка Lady Gaga розповіла про те, що вона полюбляє в сексі. Поп-зірка зізналася, що любить підкорятися наказам коханця. Втім, лише кілька років тому співачка почала насолоджуватися сексом.

"Усі думають, що я така собі сексуально заряджена поп-музична маніячка – якою я і є – але не думаю, що я насолоджувалася сексом, коли була молодша", - зазначила Lady Gaga.

26-річна зірка також зізналася, що все ще шукає любов, але дуже обережно. Особливо після емоційних травм від попередніх стосунків, передає ТаблоID.

"Я зустрічалася з кількома старшими чоловіками. Потім, коли я стала більш зрілою, моя кар'єра стала для мене важливішою за будь-що. Будь-кого, хто ставав на моєму шляху або руйнував моє життя, я просто видаляла з життя та концентрувалася на музиці. Любов, як і раніше, найстрашніша для мене", - поділилася виконавиця..

Однак Lady Gaga все одно продовжує шукати кохання. А робота для неї залишається окремо від будь-яких почуттів.

Нагадаємо, нещодавно з'явилися чутки, що Lady Gaga розірвала стосунки з актором Телором Кінні. Причиною цього стала заклопотаність співачки та самозакоханість актора. Крім того співачка постала перед численними читачами свого мікроблога не тільки без вуалі, а й без макіяжу. Співачку в натуральному вигляді можна побачити не так вже й часто, тож знімок привернув чималу увагу. Шанувальники висловили захоплення природним виглядом артистки, яка набагато частіше з'являється перед публікою в екстремально яскравому образі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1200 | Додав: adminA | Теги: інтимні подробиці особистого життя, Леді Гага | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]