Ср, 2024-04-17, 00:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:50
Легендарний склад "Океан Ельзи" возз'єднається на Майдані
Інші останні Культурні новини
У суботу, 14 грудня, гурт "Океан Ельзи" виступить у першому складі на сцені Євромайдану на столичному Майдані Незалежності. "В суботу ввечері наш виступ на Майдані. Як колись. Паша, Юра, Діма Денис і я . Важливі речі об'єднують!" - написав на своїй сторінці у Twitter вокаліст команди Святослав Вакарчук.

Нині в гурті з першого складу "Океан Ельзи" окрім Вакарчука грає лише барабанщик Денис Глінін. У суботу до них доєднаються Павло Гудімов, Юрій Хусточка та Дмитро Шуров.

"Ідея виникла спонтанно. Після того, як у сутичках біля Банкової затримали нашого колишнього менеджера, ми вирішили, чому б не зібратися. Хоча "Океан Ельзи" намагається утриматись від виступів на майдані, хоча ми постійно там є. Зараз вирішили об'єднатися заради чогось важливого, - пояснює Вакарчук у студії Громадського ТБ. - Це будуть старі пісні, які ми разом робили. Крім того, одну пісню, яку я вже не можу чути (Вставай — Gazeta.ua). Вона має соціальний підтекст, але до революції вона не мала ніякого відношення. Вона була написана раніше, коли мені було 24 років. Це був меседж до молодих людей, щоб би вставали і шось робили."

За словами вокаліста уночі 10 грудня він випадково зустрівся з Гудімовим на Майдані, де вирішили підтримати протест.

"Ми будемо грати пісні які набули революційного змісту. Ми демонструємо єдність та повагу один до одного. У складні часи почуття загострюється а відповідальність зростає. Вставай!" - написав у Facebook музикант та галерист Павло Гудімов.

6 грудня Святослав Вакачук звернувся із листом до "щирих молодих українців, тих, хто народився в Україні і тих, хто абсолютно природньо відчуває цю землю Батьківщиною, незалежно від місця народження".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1004 | Додав: adminA | Теги: легендарний склад Океан Ельзи, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]