Пт, 2024-03-29, 03:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:19
Ліцензією на видобуток бурштину компанії очільника Волині ГПУ зацікавилася
Інші останні Кримінальні новини

Генеральна прокуратура України почала розслідування за фактом зловживання службовим становищем посадовцями Держгеології при видачі ліцензій на видобуток бурштину КП Волиньприродресурс, яке очолює Василь Столяр, бізнес-партнер голови Волинської облради Ігоря Палиці.

Про це йдеться в ухвалі Печерського районного суду Києва, пише Liga.net.

Держгеології надало створеному в квітні 2016 року КП Волиньприродресурс чотири спеціальні дозволи на видобуток бурштину у Волинській області.

Сумарна площа чотирьох родовищ становить майже 46 тисяч га, випливає з реєстру ліцензій на користування надрами.

"Посадові особи Держгеології в змові з посадовими особами "Волиньприродресурсу" незаконно видали спеціальні дозволи на користування надрами на видобуток бурштину, чим спричинили тяжкі наслідки інтересам держави... Комунальним підприємством перераховано кошти за ліцензії, відомості про походження яких відсутні", - йдеться в ухвалі суду.

З 2 лютого цього року Волиньприродресурс очолив Василь Столяр. За його призначення проголосували депутати Волинської обласної ради 27 січня цього року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 671 | Додав: adminA | Теги: компанії очільника Волині, видобуток бурштину, ГПУ, ліцензія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]