Чт, 2024-03-28, 15:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:22
Лідер Aerosmith показав свої фото після падіння в душі. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Лідер гурту Aerosmith Стівен Тайлер надіслав на телебачення жахливі фотографії свого обличчя після падіння в душі - з розбитою бровою і вибитими передніми зубами. Їх показав американський телеканал NBC у передачі Today Show, передає NEWSru.com.

Нагадаємо, 25 жовтня Стівен Тайлер скасував концерт і переніс його на добу через нещасний випадок у готелі - він був госпіталізований в столиці Парагваю Асунсьйоні після того, як впав і розбив обличчя. 62-річний музикант впав, коли мився в душі. Його обличчя було в крові, він втратив кілька зубів, і йому знадобилася термінова допомога стоматолога. Як видно на відео концерту, Тайлеру оперативно вставили передні зуби.

Музикант спростував чутки, що впав через те, що знову почав пити. "Я знаю, що люди так подумали. Це і досі мене трохи турбує, і це проблема, з якою мені доведеться мати справу все життя", - зазначив він.

Тайлер стверджує, що причиною нещасного випадку стала втрата притомності через зневоднення, викликане проблемами зі шлунком.

"Чесно кажучи, я просто знепритомнів, - сказав він у телефонному інтерв'ю з Аргентини, де група продовжує гастролі. - Я був у душі, мені стало недобре, і я впав на обличчя. Я просто вирубився і прокинувся лежачим у воді". Тайлер жартома каже, що знепритомнів через "помсту Монтесуми" - так американці називають звичайну діарею.

Тайлер зазначив, що інцидент не вплинув на гастрольну програму. "Люди вважають, що це мій нормальний вигляд", - пожартував він.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1152 | Додав: nowyny | Теги: Стівен Тайлер, Aerosmith | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]