Чт, 2024-04-25, 00:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:15
Лідер правих хоче побудувати стіну, щоб зупинити потік мігрантів до ЄС - Іспанія
Інші останні Новини Європейського Союзу

Іспанія: лідер правих хоче побудувати стіну, щоб зупинити потік мігрантів до ЄС

Лідер іспанської ультраправої партії Vox Сантьяго Абаскаль йде стопами американського лідера Дональда Трампа, вимагаючи побудувати стіну на кордоні, щоб зупинити потік іммігрантів.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на The Local.

Абаскаль вважає, що не тільки "нездоланні стіни" слід звести на кордонах північноафриканських анклавів Іспанії, він закликає зупинити "хвилю нелегальних іммігрантів", і заплатити за це має Марокко.

Політик стверджує, що оскільки Марокко "посилає хвилі іммігрантів через кордон", то Рабат повинен платити за вартість стін на кордонах Сеути і Мелільї - двох анклавів Іспанії на північноафриканському узбережжі.

Він також стверджує, що слід направляти армію на патрулювання кордонів, поки там не будуть зведені стіни.

Абаскаль також хоче запровадити нові заходи для запобігання допомозі постраждалим мігрантам і порятунку їх на морі з боку неурядових організацій.

Він хоче зупинити "ті НУО, які співпрацюють з мафією" і причетні до "торгівлі людьми".

"Велика стіна, яку ми повинні побудувати, є психологічною і складається з інформування іммігрантів про те, що ті, хто в'їжджає нелегально в Європу, ніколи не зможуть регулювати своє становище і не матимуть права залишатися, а також не матимуть соціального забезпечення", - наполягає Абаскаль.

Націоналістична партія Vox може стати першою крайньою правою силою, яка увійде в іспанський парламент з 1978 року, через 40 років після падіння диктатури.

28 квітня в Іспанії пройдуть дострокові парламентські вибори. Згідно з опитуваннями, Vox, ймовірно, посяде четверте місце і може розраховувати на 30-32 мандата з 11,4% голосів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: стіна, ЄС, іспанія, лідер правих, потік мігрантів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]