Пт, 2024-03-29, 01:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:14
Лідер тітушок з Харкова - колишній УБОПівець, підозрюваний у вбивстві. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини
Лідер харківської організації «Оплот» Євген Жилін, який напередодні брав участь у блокуванні Автомайданівців і обіцяв «рознести Майдан по шматочках» - колишній співробітник УБОЗу, обвинувачений раніше у викраденні редактора харківської газети «Новий Стиль» Василя Климентьєва.
Активісти Євромайдана впевнені, що харківський «Оплот» це загін «тітушок», яких влада кинула проти Єврореволюції, при цьому, дозволивши їм застосовувати будь-які засоби.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналіст Дмитро Гнап, передає Цензор.НЕТ.

«Щоб ви розуміли, який набрід захищатиме Януковича, після звільнення Льовочкіна, то я вам розповім. Знайомтеся, на фото - лідер харківської організації "Оплот" - Євген Жилін. Сьогодні він з братвою блокував Автомайданівців і на прес -конференції в УНІАН обіцяв рознести Майдан по шматочках. Колишній співробітник УБОЗу - Жека Жилін звинувачувався у викраденні редактора харківської газети "Новий Стиль" Василя Климентьєва. Коли 2 роки тому я в Харкові робив розслідування цієї теми, у нас відбувся з Жиліним такий діалог», - написав журналіст.

За його словами, 2 роки тому в Харкові в ході розслідування викрадення Климентьєва на питання, чи причетний Жилін до викрадення і вбивства редактора той заявив: «Звичайно ні, у мене 100%-ве алібі».

«Коли був викрадений Климентьєв, я перебував у СІЗО. Мене звинувачували в організації вибуху харківського бізнесмена. Я не міг перебуваючи в СІЗО когось викрадати», - заявив Жилін.

Як відомо, 17 січня члени бійцівського клубу «Оплот», який знаходиться в Харкові, блокували учасників Автомайдану.

Після цього Євген Жилін - лідер клубу і ветеран МВС - дав прес-конференцію, на якій заявив, що намети прихильників опозиції в центрі Києва потрібно «негайно знести».


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 981 | Додав: adminA | Теги: лідер тітушок, вбивстві. ВІДЕО, Харкова, підозрюваний, УБОПівець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]