Вт, 2024-04-23, 21:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:14
Лідирує Зеленський, Тимошенко віддаляється від другого місця - президентський рейтинг
Інші останні Політичні новини

Президентський рейтинг: лідирує Зеленський, Тимошенко віддаляється від другого місця

Зеленський очолює президентський рейтинг, далі йдуть Порошенко і Тимошенко

За даними опитування Фонду Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), шоумен Володимир Зеленський залишається лідером президентського рейтингу.

Результати опитування свідчать, що за Зеленського готові проголосувати 28,5% серед тих, хто вже визначився з вибором, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У чинного президента України Петра Порошенка 18,8% підтримки. Лідера партії ВО Батьківщина Юлію Тимошенко підтримують 13,3% опитаних.

Далі йдуть Юрій Бойко - 11,5%, Анатолій Гриценко - 8,6%, Олег Ляшко - 5,4%, Ігор Смешко - 4,5%, Олександр Вілкул - 4,1%, Руслан Кошулинський - 1,8%. У решти кандидатів менше 1% рейтингу.

Опитування проводилося з 20 по 26 березня 2019 року. Всього було опитано 1600 респондентів у всіх областях України, крім Автономної Республіки Крим. У Донецькій і Луганській областях опитування проводилося тільки на територіях, які контролюються Україною.

За даними опитування Центру Разумкова, у шоумена Володимира Зеленського 18,8% підтримки. За нинішнього президента України Петра Порошенка готові проголосувати 15,7% опитаних, а за Юлію Тимошенко - 11,5%,

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 858 | Додав: adminA | Теги: президентський рейтинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]