Чт, 2024-03-28, 18:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:39
Ліга чемпіонів: "Шахтар" знищив БАТЕ з рахунком 7:0. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Чемпіон України донецький "Шахтар" розгромив у матчі третього туру групового раунду Ліги чемпіонів борисовський БАТЕ. Підопічні Мірчі Луческу просто познущалися з опонента, забивши тому на виїзді сім "сухих" голів. П'ять з них - на рахунку Луїса Адріано.

Луческу: ми добре вивчили гру БАТЕ з "Атлетиком", який їх недооцінив

БАТЕ - "Шахтар" 0:7

Голи: Тейшейра, 11, Адріано, 28 (пен.), 37, 40, 44, 82 (пен.), Коста, 35

БАТЕ: Черник, Хагуш, Поляков, Тубич (Гайдучик), Младенович, Яблонський, Ліхтарович (Алексієвич, 46), Гордійчук, Карницький, М.Володько, Сігневич (Бага, 75)

"Шахтар": П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Шевчук, Фернандо (Фред, 46), Степаненко, Коста (Марлос, 46), Тейшейра, Тайсон (Бернард, 46), Адріано.

Луїс Адріано зрівнявся з нападником "Барселони" Ліонелем Мессі за показником забитих голів в одному матчі ЛЧ. Крім цього, Луїс став першим гравцем в історії ЛЧ, якому вдалося забити чотири голи в першому таймі. Також Адріано став найкращим бомбардиром донецького "Шахтаря" в історії. Тепер в його активі 117 голів у всіх турнірах за "Гірників".

"Шахтар" також побив рекорд за кількістю забитих голів - шість - за перший тайм у виїзному поєдинку Ліги чемпіонів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: Шахтар знищив БАТЕ з рахунком 7:0. , ЛІГА ЧЕМПІОНІВ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]