Чт, 2024-03-28, 17:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:24
Ліга Європи розпочинається для українських футболістів
Інші останні Спортивні новини
"Динамо", "Дніпро" і "Чорноморець" сьогодні розпочинають свій турнірний шлях Лізі Європи сезону 2013/ 2014. Суперниками українських клубів виступлять, відповідно, бельгійський "Генк", румунський "Пандурій" і хорватське "Динамо" із Загреба, повідомляють ліга.новости. Букмекери вірять у "Динамо" і "Дніпро", але не дуже сподіваються на перемогу "Чорноморця".

"Динамо" 
Віце-чемпіони України пробилися в групову стадію турніру, пройшовши у відбірковому раунді казахстанський "Актобе" (3:2; 5:1.) Не дивлячись на упевнену перемогу вдома, виїзна гра підопічних Олега Блохіна викликала після дев'яти матчів української Прем'єр-ліги кияни займають шосте місце. В останньому турі "Динамо" з рахунком 0:3 на виїзді програло харківському "Металісту". У киян травмовані Шовковський, Селін і Гармаш - допомогти в сьогоднішньому матчі вони не зможуть

Що стосується сьогоднішніх суперників, то "Генк" після семи турів чемпіонату Бельгії займає ту ж позицію, що і "Динамо" в Україні - шосте місце. В останньому турі "Генк" розгромив скромний " Зюлте -Варегем " з рахунком 5:2.

Судити гру " Динамо" - " Генк " на НСК "Олімпійський" буде грецький арбітр Анастасіос Сідіропулос. Початок матчу о 22:05. Пряма трансляція на каналі 2 +2.

"Дніпро" 

Не дивлячись на те, що румунський суперник " Дніпра" - не найвідоміший клуб в Європі, в нинішньому сезоні йому вдалося вибити з розіграшу Ліги Європи португальську "Брагу". Підопічні ж Хуанде Рамоса пройшли в груповий турнір через спаринг з естонським "Нимме ". В українській прем'єр-лізі "Дніпро" після дев'яти турів йде на другому місці, поступаючись харківському "Металісту " всього лише три очки. У минулому турі дніпряни на своєму полі мінімально з рахунком 1:0 перемогли сімферопольську "Таврію" . У "Дніпра " травмований Жуліано і дискваліфікований Калинич .

Судити матч "Пандурій" - "Дніпро" буде швейцарський арбітр Саша Кевер. Початок матчу о 20:00, пряма трансляція на телеканалі 2 +2.

"Чорноморець" 

Одесити пробилися в груповий раунд Ліги Європи через "валідольну" серію післяматчевих пенальті проти албанського "Шкендербеу". Сьогодні у підопічних Романа Григорчука суперник серйозніше - загребське "Динамо" регулярно представляє свою країну в єврокубках. Навіть у нинішньому сезоні хорвати якимось дивом не потрапили в Лігу чемпіонів, пропустивши туди "Аустрію". Хорвати програли вдома 0:2 Аустрії, проте по ходу матчу- вели 3:1, пропустивши вирішальний м'яч тільки наприкінці поєдинку.

Після дев'яти турів української Прем'єр -ліги "Чорноморець" займає третю сходинку в турнірній таблиці, випереджаючи донецький "Шахтар" і київське "Динамо", і тільки за різницею забитих/пропущених м'ячів поступається друге місце "Дніпру".

Судити одеситів з хорватами буде турецький арбітр Хюсейн Годжек. Матч на загребському "Максимірі" розпочнеться о 20:00. Пряма трансляція на телеканалі Футбол.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 939 | Додав: adminA | Теги: Ліга Європи, українських футболістів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]