Сб, 2024-04-20, 16:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:25
Ліга Європи: "Зоря" виграла, "Ворскла" програла
Інші останні Спортивні новини

30 липня у Шарлеруа (Бельгія) відбувся перший матч 3-го відбіркового раунду турніру Ліги Європи УЄФА, в якому "Шарлеруа" приймав луганську "Зорю" і програв з рахунком 0:2, повідомляє УНІАН.

Доля матчу була вирішена в середині другого тайму. Гра проходила у приблизно рівній боротьбі, і луганці мали анітрохи не менше моментів, ніж господарі поля. А перший гольовий момент у грі стався на 70-й хвилині. Микита Каменюка з лівого флангу віддав пас у штрафну на Дмитра Хомченовського, той скинув під удар Руслану Малиновському і Руслан вдарив у дотик під поперечину - 1:0.

А в кінцівці матчу, на 89-й хвилині, Малиновський зробив дубль. Він підхопив м'яча перед штрафним майданчиком, здійснив прохід, в силовій манері обіграв трьох захисників і влучно вдарив повз воротаря - 2:0.

Таким чином "Зоря" здобула вкрай важливу гостьову перемогу.

У матчі-відповіді суперника влаштує тільки перемога з перевагою у два м`ячі та більше (3:1, 4:2 і т. д.). За рахунку 2:0 на користь "Шарлеруа" буде призначено додатковий час і, в разі необхідності, серія пенальті. За будь-якій іншій перемозі бельгійців з мінімальною різницею, нічиїй або перемозі "Зорі" у плей-оф пройдуть луганці.

Матч "Зоря" - "Шарлеруа" відбудеться у Києві 6 серпня.

А в Жиліні (Словаччина) полтавська "Ворскла" поступилася місцевій "Жиліні". Господарі обіграли полтавців з рахунком 2:0.

Доля матчу була вирішена в середині першого тайму. На 26-й хвилині гол забив Матей Єліч, який замкнув гостру передачу Мирослава Качора. А в середині другого тайму, на 73-й хвилині відзначився Якуб Паур. Гол вийшов дуже красивим, перед ударом гравець зробивши прохід, обігравши трьох захисників суперника.

На 90-й хвилині гості опинилися у критичній ситуації після того як був вилучений з поля воротар полтавців Станіслав Богуш. Але Арменд Даллку, який його замінив, не дозволив суперникові забити третій гол і довести рахунок до розгромного.

Матч "Ворскла" - "Жиліна" відбудеться у Полтаві 6 серпня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 900 | Додав: adminA | Теги: Ліга Європи: Зоря виграла, Ворскла програла | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]