Пт, 2024-04-19, 05:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:14
Лікарів, які приїхали до Тимошенко, адвокати Іващенка проситимуть обстежити його теж
Інші останні Політичні новини

Адвокати колишнього виконувача обов’язків міністра оборони України Валерія Іващенка мають намір просити міжнародну медичну групу, яка прибула в Україну в понеділок для незалежного обстеження стану здоров'я екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, здійснити аналогічне комісійне обстеження їхнього підзахисного, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми готуємо документи для звернення до міжнародної медичної групи, яка прибула для обстеження Тимошенко, провести обстеження Іващенка, стан здоров'я якого тривалий час погіршується, лікування не надається, що може призвести до критичних наслідків", - заявив адвокат Іващенка Борис Нечипоренко в понеділок.

Днями адвокат Іващенка Борис Нечипоренко заявив, що Державна пенітенціарна служба України замість лікування його підзахисного проводить йому постійні медичні обстеження, у відповідь на це в Державній пенітенціарній службі України заявили, що стан здоров'я Іващенка з 24 січня покращився, йому рекомендовано медикаментозне та фізіотерапевтичне лікування в межах слідчого ізолятора.

Як відомо, Іващенко був заарештований 21 серпня 2010 року. Генпрокуратура звинувачує його в незаконному рішенні щодо реалізації майна судномеханічного заводу в Феодосії.

Нагадаємо, що суд над Іващенком тимчасово зупинено, і продовжиться він вже навесні тому, що у судді є й інші справи, а підсудного поки що лікуватимуть.

Варто зауважити, що колишній в.о. міністра оборони Валерій Іващенко, який перебуває під слідством, припускає, що ще повернеться в політику.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1001 | Додав: adminA | Теги: адвокати Іващенка проситимуть обсте | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]