Пт, 2024-04-19, 03:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:12
Лікувати Тимошенко німецькі лікарі наполегливо рекомендують за межами колонії
Інші останні Політичні новини

Німецькі лікарі, які обстежували екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, заявляють, що вона потребує лікування лише за межами в'язниці. Про це медики заявили в офіційному повідомленні у четвер, 8 березня, передає Німецька хвиля.

Представники берлінської університетської клініки "Шаріте" вважають, що з огляду на тяжкість захворювання, Тимошенко потребує термінового лікування, "по можливості за межами в'язниці". Про це медики заявили в офіційному повідомленні клініки у четвер, 8 березня.

Як наголошується, провести необхідну терапію за міжнародними стандартами в місці позбавлення волі неможливо "через її складність".

В середу, 7 березня, лікарі були присутні на зустрічі в Києві з представниками українських правоохоронних органів, зокрема з генпрокурором Віктором Пшонкою. Берлінські лікарі Карл Макс Айнгойпль і Норберт Хаас передали свої висновки з приводу стану здоров'я Тимошенко українським лікарям, представникам уряду та суду.

Також представники "Шаріте" заявили, що українські та німецькі лікарі дійшли до спільної думки щодо діагнозу колишнього прем'єра.

Діагноз Юлії Тимошенко медики не розголошують, посилаючись на лікарську таємницю. Дочка політика, Євгенія Тимошенко, після візиту іноземних лікарів заявила, що у матері "грижа міжхребцевого диска".

Обстеження Тимошенко двоє лікарів з Берліна разом з трьома колегами з Канади проводили ще в середині лютого цього року.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1057 | Додав: adminA | Теги: тимошенко, Німецькі лікарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]