Пт, 2024-04-19, 19:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:51
Литовський міністр оборони - Литва передала Україні елементи озброєння
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Литва передала українській армії елементи озброєння, про які вона просила, підтвердив литовський міністр оборони Юозас Олекас. Про це повідомляє http://nowyny.eu/.

"Це військове спорядження, як красиво назвав президент Порошенко - елементи озброєнь, тобто те, що потрібне збройним силам України", - сказав міністр.

Розповісти про цю допомогу докладніше він відмовився.

"Ми підтримуємо Україну і готові продовжувати надавати їй допомогу", - сказав Олекас.

Минулої неділі президент України Петро Порошенко повідомив, що Литва виконала свою обіцянку щодо допомоги озброєннями.

"Те, що обіцяли наші партнери з Литви щодо озброєнь, ми вже одержали. Ми одержали першу партію теплого одягу, чобіт, устаткування з Канади, ще чекаємо два літаки. Ще одержали партію з Польщі, від інших партнерів", - сказав президент.

У листопаді минулого року Литва і України домовилися співробітничати у військово-технічній сфері, ця співпраця охоплює і поставку елементів озброєння, сказав тоді президент України Порошенко.

"Ми домовилися про військово-технічне співробітництво, а конкретно - про поставку конкретних елементів озброєння збройним силам України. Я вважаю, що це демонстрація конкретної допомоги", - сказав тоді український президент.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 963 | Додав: adminA | Теги: литовський міністр оборони, Литва передала Україні елементи озб | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]