Вт, 2024-04-16, 11:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:15
Ліванську співачку звинуватили у зв'язку з Мутасімом Каддафі. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

В арабському світі спалахнув новий скандал. Лівійці розмістили на YouTube запис з фотографіями, знайденими в резиденції Муаммара Каддафі. Серед безлічі знімків сім'ї колишнього лідера Джамахірії знайшлася світлина, що зафіксувала його сина Мутасіма, який пристрасно цілується з чорнявою красунею, передає NEWSru.co.il.

Інтернет-користувачі впізнали в дівчині відому ліванську співачку Хайфу Вахбі, після чого на форумах розгорілися гарячі суперечки: деякі користувачі стверджували, що співачка не мала права підтримувати дружні стосунки з родиною диктатора, тоді як інші говорили, що йдеться лише про скромний поцілунок.

Хайфа Вахбі прокоментувала скандал і заявила, що на фотографії Мутасім Каддафі цілує зовсім не її. За словами співачки, єдина схожість між нею і дівчиною на фото - чорне волосся, але схоже волосся у мільйонів жінок у всьому світі.

Співачка також спростувала чутки про наміри подати в суд проти компанії, що заховала приховані камери в ліфтах будівлі, де вона живе, щоб потім поширити записи в Інтернеті. Хайфа сказала, що відтоді, як вона стала знаменитою, про неї розпускають величезну кількість брехливих чуток, повідомлень про її зв'язки з Мутасімом Каддафі.

Ще одна коханка Мутасіма - колишня модель "Плейбоя" Таліта ван Зон, яка ледь не загинула в Тріполі під час захоплення міста повстанцями. Таліта ван Зон розповіла, що Мутасім Каддафі запросив її до Тріполі приблизно за тиждень до падіння міста. За її словами, вона насилу впізнала колишнього коханого - він відпустив бороду, не розлучався зі зброєю і весь час перебував під охороною "похмурих 16-річних юнаків, озброєних пістолетами-кулеметами".

За словами Таліти, вони встигли один раз випити разом, і Мутасім говорив переважно про свого брата Саїфа аль-Араба, що загинув під час бомбардування Тріполі, а також про свого батька, якому поклонявся. Крім цього, Мутасім розповідав, що захоплюється Гітлером, Чавесом та іншими державними діячами, яких вважав сильними особистостями.

Повстанці захопили готель, в якому зупинилася Таліта, і погрожували облити її бензином і спалити живцем. Рятуючи своє життя, дівчина зістрибнула з балкона і зламала руку. У лікарні її знайшов голландський журналіст Нік Мео, який допоміг їй потрапити на борт судна, яке евакуювало біженців на Мальту.

Повідомлення про роман з велелюбним Мутасімом поставило під загрозу кар'єру іншої молодої жінки: моделі і актриси Ванесси Хесслер. Після того як вона розповіла про свій роман з Каддафі-молодшим, холдинг Telefonica, обличчям якого вона є, висунув ультиматум, зажадавши, щоб вона відмовилася від своїх слів - в обмін на продовження контракту.

Нагадаємо, що Мутасіма Каддафі вбили в Сирті разом з його батьком, Муаммаром Каддафі.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1142 | Додав: nowyny | Теги: Хайфу Вахбі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]