Пт, 2024-03-29, 08:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:14
Льюїс: Віталій Кличко, як вино, з роками стає кращим
Інші останні Спортивні новини
Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі, 46-річний британець Леннокс Льюїс висловив своє ставлення до братів Кличків.

"Усі хочуть бачити одного великого чемпіона. Однак склалося так, що тепер їх двоє і вони не будуть битися між собою. Особисто для мене, Віталій набагато кращий Володимира. Подивіться скільки ударів завдав Віталій Адамеку. А тепер порівняйте це з поєдинком Володимира і Хея. Там не було нічого схожого. Вважаю, що Віталій дуже недооцінений і він справді, як вино, з роками стає тільки кращим. Я дуже люблю дивитися його бої", - заявив Льюїс.

За словами британця, Володимир хоч і молодший, але в рингу трішки обережний.

"Він має найкращого тренера в світі (Еммануель Стюард - колишній тренер самого Льюїса - ред.). В останньому бою він показав себе з хорошого боку, але не зробив всього, що можна було. Хей завдав напевно всього два удари за весь бій, але ж той хто хоче виграти у таких великих боксерів, повинен завдавати багато ударів і бути дуже витривалим", - вважає Леннокс.

Крім цього, Льюїс поділився своїми думками щодо ситуації у надважкій вазі.

"У надважкій вазі завжди змінюються епохи. Спершу був Алі, навколо якого було теж багато гучних імен. Пізніше прийшов Майк Тайсон, за ним Леннокс Льюїс, тепер брати Клички. Може бути біля них немає великих імен, але я завжди кажу, що надважка вага, як вулкан. Весь час в очікуванні вибуху, коли з'явиться нова велика зірка. Так було і буде завжди", - резюмував екс-чемпіон.

За матеріалами: gorodokboxing.com

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1339 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]