Чт, 2024-03-28, 17:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:40
Луценко може підігравати Банковій, - кажуть у "Свободі"
Інші останні Політичні новини
Колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко може підігрувати Банковій. Про це в розповів депутат від "Свободи" Юрій Михальчишин, передає "Главком"

"Частина депутатів фракції "Батьківщина" перебуває в пошуку інших орієнтирів, аніж чинне керівництво фракції. Для них ані Арсеній Яценюк, ані Олександр Турчинов, ані Андрій Кожем'якін не є достатньо авторитетними, харизматичними, - наголосив нардеп. - Частина може переорієнтуватися на інші центри тяжіння. Одним з таких, припускаю, може стати середовище навколо Юрія Луценка, його давнього побратима Тараса Стецьківа, Володимира Філенка. Не виключаю, що знайдуться охочі підкріпити ці починання фінансовим ресурсом".

Також, за його словами, вони "можуть співпрацювати з Луценком і в форматі його перебування за межами парламенту. Для них це навіть може бути моральним виправданням – мовляв, вони не полишають лави опозиції, а просто переорієнтовуються на інших її лідерів".

Окрім того, він наголосив, що якщо створенню нової політичної сили "посприяють зацікавлені сили, таку партію створити надзвичайно просто. І я не виключаю, що такі сили знайдуться".

На питання, чи не виключає політик, що новий політичний гравець ненароком буде підігрувати Банковій, він наголосив: "Не виключаю. Опосередковано це насправді може статися".

Нагадаємо, 5 квітня омбудсмен Валерія Лутковська звернулася до президента Віктора Януковича з проханням про помилування Луценка. Омбудсмен послалася на стан здоров'я Луценка і на те, що екс-міністр відбув більшу частину покарання. 7 квітня Янукович підписав указ про помилування, і того ж дня екс-міністр полишив колонію.

Перед цим представник ВО "Свобода", відповідальний за зв'язки з громадськістю, Олександр Аронець казав, що одна з цілей помилування Луценка - розкол у "Батьківщині".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1037 | Додав: adminA | Теги: Луценко, банкова, свобода | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]